21.6 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Un tânăr din Bistrița a ajuns după gratii după ce a falsificat boxe, pe care le-a vândut și cu 1.000 de euro bucata

Un tânăr de 25 de ani a fost reținut, după ce a falsificat boxe și le-a pus la vânzare cu prețuri ce treceau și de 1.000 de euro. În urma perchezițiilor, oamenii legii au găsit 15 boxe și un mixer, precum și peste 8000 de euro și 16.700 de lei.

Se pare că tânărul se ocupa cu așa ceva încă din 2020. Polițiștii au descoperit că acesta a pus în circulație produse contrafăcute care imitau o marcă înregistrată de notorietate. Boxele erau confecționate chiar de către tânăr, pe care mai apoi aplica sigle și etichete cu mărcile respective.

„Ulterior, ar fi postat în mediul on-line anunțuri cu privire la vânzarea de boxe audio, inducând în eroare publicul că produsele oferite spre comercializare erau originale, acestea fiind expuse spre vânzare la prețuri cuprinse între 1.000 și 5.000 de lei”, precizează IPJ BN într-un comunicat de presă.

În urma perchezițiilor au fost descoperite 15 boxe contrafăcute, un mixer, un telefon și un laptop. De asemenea, polițiștii au dat peste 8.000 de euro și 16.700 de lei.

Tânărul de 25 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta este cercetat pentru punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...