13.9 C
Bistrița
miercuri, mai 12, 2021

Un tricou = 10 saci și 5 perechi de mănuși. Cum s-a gândit să adune fonduri pentru ecologizare un bistrițean încăpățânat să salveze natura:

Vlad Grigoraș, un bistrițean care a început să desfășoare ecologizări alături de prieteni, s-a gândit la o metodă inedită pentru a strânge fondurile necesare pentru acțiunile sale: vânzarea de tricouri.

Vlad Grigoraș a reușit într-o lună ce n-au reușit autoritățile în ani. A făcut lună și bec mai multe zone din județ, alături de prieteni. Totul a pornit ca o acțiune personală, pentru care nu a cerut ajutor nimănui. S-a transformat mai apoi în asociația Oameni pentru Oameni.

Nici acum nu cere nimic autorităților, găsind metode inedite de a aduna fondurile necesare pentru acțiunile sale. Acesta a început o colaborare cu un magazin care personalizează produse și articole vestimentare.

Cei care cumpără un  tricou cu însemnele asociației pe care tânărul a pus-o pe picioare contribuie la acțiunile sale. Tricourile costă 50 și respectiv 55 de lei și un tricou asigură 10 saci și 5 perechi de mănuși. Puteți comanda tricouri la numărul de telefon 0743589770. Detalii AICI.

„Ne-am decis ca absolut tot „profitul” rezultat din aceste tricouri să meargă spre acțiunile de ecologizare (pentru mănuși, saci, apă, greble și orice o să mai avem nevoie pe viitor). Dacă mai primim și din alte părți mănuși și saci, bănuții rămași o să fie folosiți la cumpărarea de alimente și de haine care vor fi donate către cei care au nevoie. Până acum, în 5 sâmbete am reușit să adunăm 1.120 de saci. Cumpărând un tricou ne ajutați să facem curățenie în continuare pe maluri, păduri și alte zone cu depozite ilegale de deșeuri”, a precizat bistrițeanul.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...