-0.4 C
Bistrița
miercuri, decembrie 8, 2021

Un tricou = 10 saci și 5 perechi de mănuși. Cum s-a gândit să adune fonduri pentru ecologizare un bistrițean încăpățânat să salveze natura:

Vlad Grigoraș, un bistrițean care a început să desfășoare ecologizări alături de prieteni, s-a gândit la o metodă inedită pentru a strânge fondurile necesare pentru acțiunile sale: vânzarea de tricouri.

Vlad Grigoraș a reușit într-o lună ce n-au reușit autoritățile în ani. A făcut lună și bec mai multe zone din județ, alături de prieteni. Totul a pornit ca o acțiune personală, pentru care nu a cerut ajutor nimănui. S-a transformat mai apoi în asociația Oameni pentru Oameni.

Nici acum nu cere nimic autorităților, găsind metode inedite de a aduna fondurile necesare pentru acțiunile sale. Acesta a început o colaborare cu un magazin care personalizează produse și articole vestimentare.

Cei care cumpără un  tricou cu însemnele asociației pe care tânărul a pus-o pe picioare contribuie la acțiunile sale. Tricourile costă 50 și respectiv 55 de lei și un tricou asigură 10 saci și 5 perechi de mănuși. Puteți comanda tricouri la numărul de telefon 0743589770. Detalii AICI.

„Ne-am decis ca absolut tot „profitul” rezultat din aceste tricouri să meargă spre acțiunile de ecologizare (pentru mănuși, saci, apă, greble și orice o să mai avem nevoie pe viitor). Dacă mai primim și din alte părți mănuși și saci, bănuții rămași o să fie folosiți la cumpărarea de alimente și de haine care vor fi donate către cei care au nevoie. Până acum, în 5 sâmbete am reușit să adunăm 1.120 de saci. Cumpărând un tricou ne ajutați să facem curățenie în continuare pe maluri, păduri și alte zone cu depozite ilegale de deșeuri”, a precizat bistrițeanul.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

LEONI angajează 100 de muncitori. Locuri de muncă, disponibile la RCS & RDS și BETAK

Leoni Bistrița angajează ingineri și muncitori. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, RCS & RDS și IMP România (Fosta Netex). Aquabis are nevoie de un electrician. Oferta completă, mai jos: 

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...