-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Unul dintre călăii bătrânelului de pe Împăratul Traian și-a luat viața!

Un bătrânel a fost omorât în bătaie de doi frați. Incidentul a avut loc în luna februarie, pe strada Împăratul Traian. Cei doi „călăi” au ajuns în arestul poliției. Ieri, unul dintre ei și-a pus capăt vieții.

O crimă a șocat comunitatea bistrițeană în luna februarie a acestui an. Un bătrânel de 71 de ani, care locuia singur într-un apartament pe strada Împăratul Traian, a fost omorât în bătaie.

VIDEO – Crimă pe Împăratul Traian! Victima – un bărbat de 71 de ani

„Călăul” bătrânului de pe Împăratul Traian l-ar fi omorât în bătaie. Locuința victimei, răvășită de criminal

La scurt timp după descoperirea trupului bărbatului, polițiștii au reușit să identifice făptașii. Doi frați, de 19 și 21 de ani, au ajuns în apartamentul bătrânelului după ce ar fi consumat împreună băuturi la un bar.

Mai multe despre modul în care au acționat și identitatea celor doi, puteți reciti AICI:

FOTO/VIDEO – Au fost prinși cei care l-ar fi omorât pe bătrânul de pe Împăratul Traian

VIDEO – Firul crimei de pe Împăratul Traian. Criminalii l-au omorât pe bătrân pentru 100 de lei, un ceas și un telefon mobil

Cine sunt frații care l-au omorât cu sânge rece pe bătrânul de 71 de ani de pe Împăratul Traian

Cei doi au ajuns în arestul poliției, așteptând să fie judecați. Ieri, cel mai mare dintre ei, care mai fusese închis înainte pentru alte infracțiuni, și-a pus capăt zilelor.

Acesta s-ar fi spânzurat în celula în care se afla, cu cearceaful de la pat.

„În data de 19.05.2019, în jurul amiezii, o persoană de sex masculin care se afla în arest preventiv pentru comiterea infracțiunii de omor, profitând de faptul că era singur în celulă, colegii fiind scoși la plimbare, s-a spânzurat cu o bucată de fâșie ruptă dintr-un cearceaf. Acesta a fost găsit de un angajat al Centrului de Reținere și Arestare preventivă din cadrul IPJ BN, care a solicitat ajutor medical. Tânărul a răspuns manevrelor și a fost transportat la spital, însă în cursul nopții a decedat”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro, Adrian Briciu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița Năsăud.

„Ieri, în jurul orei 13:00, un tânăr de 21 de ani a ajuns la UPU Bistrița. Acesta a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost internat pe secția ATI. Din nefericire, nu a rezistat, fiindu-i declarat decesul azi-noapte la ora 03:25”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Bistrița Năsăud.

Nu ar exista indicii să fie omor. Cazul este cercetat ca o moarte suspectă, iar încadrarea incidentului se va face în funcție de rezultatele investigațiilor.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: