-2 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 22, 2022

UPDATE: Doi bărbați au murit striviți de copac în Parva

Două persoane au fost lovite de un copac în localitatea Parva, cel mai probabil în zona de pădure, greu accesibilă pentru salvatori. Nu se poate ajunge la locul indicat decât cu mijloace de transport 4×4.

Echipaje SMURD de terapie intensivă mobilă și un echipaj de prim ajutor și SAJ Bistrița-Năsăud intervin într-o zona greu accesibilă în localitatea Parva, unde două persoane au fost lovite, probabil, de un copac.

Ambele persoane sunt inconștiente, conform ultimelor informații. A fost alocat la caz și un echipaj din cadrul Salvamont, conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Accesul la locul evenimentului poate fi posibil numai cu mijloace 4×4.

„Echipaje SMURD (terapia intensivă mobilă și un echipaj de prim ajutor) și SAJ Bistrița-Nasaud intervin intr-o zonă greu accesibilă, de pe raza Parva, unde două persoane posibil să fi fost accidentate de un lemn/copac. 

Din primele informații, victimele sunt inconștiente. Alocat la caz și echipaj din cadrul Salvamont Bistrița-Nasaud. 

De asemenea, tot din primele date, autospecialele de interventie nu pot ajunge la locul solicitării, accesul fiind posibil doar cu mijloace 4 x 4. Intervenția este în dinamică”, a transmis ISU BN.

UPDATE: Echipajele medicale au găsit la locul indicat două victime, bărbați in vârstă de aproximativ 46 respectiv 66 de ani.  Din nefericire acestea prezentau leziuni incompatibile cu viața.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: