21.6 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

UPDATE: Doi bărbați au murit striviți de copac în Parva

Două persoane au fost lovite de un copac în localitatea Parva, cel mai probabil în zona de pădure, greu accesibilă pentru salvatori. Nu se poate ajunge la locul indicat decât cu mijloace de transport 4×4.

Echipaje SMURD de terapie intensivă mobilă și un echipaj de prim ajutor și SAJ Bistrița-Năsăud intervin într-o zona greu accesibilă în localitatea Parva, unde două persoane au fost lovite, probabil, de un copac.

Ambele persoane sunt inconștiente, conform ultimelor informații. A fost alocat la caz și un echipaj din cadrul Salvamont, conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Accesul la locul evenimentului poate fi posibil numai cu mijloace 4×4.

„Echipaje SMURD (terapia intensivă mobilă și un echipaj de prim ajutor) și SAJ Bistrița-Nasaud intervin intr-o zonă greu accesibilă, de pe raza Parva, unde două persoane posibil să fi fost accidentate de un lemn/copac. 

Din primele informații, victimele sunt inconștiente. Alocat la caz și echipaj din cadrul Salvamont Bistrița-Nasaud. 

De asemenea, tot din primele date, autospecialele de interventie nu pot ajunge la locul solicitării, accesul fiind posibil doar cu mijloace 4 x 4. Intervenția este în dinamică”, a transmis ISU BN.

UPDATE: Echipajele medicale au găsit la locul indicat două victime, bărbați in vârstă de aproximativ 46 respectiv 66 de ani.  Din nefericire acestea prezentau leziuni incompatibile cu viața.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...