6.4 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

VIDEO: A rămas cu mașina suspendată în …sensul giratoriu

Aventuri mai puțin plăcute pentru un șofer care a rămas cu mașina suspendată într-unul dintre sensurile giratorii de pe Calea Moldovei. Acesta a avut nevoie de ajutor pentru a scoate autoturismul din mijlocul sensului.

Incidentul s-a petrecut aseară, într-unul dintre sensurile giratorii de pe Calea Moldovei. Șoferul a pierdut controlul volanului, a trecut peste borduri și a ajuns cu autoturismul în mijlocul sensului giratoriu.

Din fericirie nimeni nu a fost rănit, însă șoferul a avut nevoie de ajutor pentru a scoate autoturismul din sensul giratoriu.

Manevrele au îngreunat traficul în zonă câteva minute bune, mai ales că sensul giratoriu facilitează întrarea la unul dintre centrele comerciale de pe Calea Moldovei.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: