6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Două magazine din zona gării, jefuite noaptea trecută

Două magazine alimentare situate în zona gării au fost jefuite noaptea trecută. Unul este situat pe strada Rodnei, iar celălalt pe Împăratu Traian. Autorii jafului încă n-au fost prinși de polițiști.

Cele două magazine alimentare au fost sparte noaptea trecută. Se pare că unul este situat pe strada Rodnei, iar celălalt pe Împăratu Traian.

Autorul sau autorii jafurilor încă nu au fost identificați de polițiști, însă se bănuiește că în spatele lor ar fi aceleași persoane.

„Poliția Municipiului Bistrița a înregistrat două dosare penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, din incinta a doua societăți comerciale si efectuează cercetări în vederea identificării autorilor și a recuperării prejudiciului”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean, pentru Bistrițeanul.ro.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: