19.4 C
Bistrița
luni, mai 16, 2022

Urmează-ți drumul! De frânele mașinii tale se ocupă Materom Automotive!

Materom Automotive, centru autorizat de service Mercedes-Benz situat pe Str. Calea Moldovei, Nr. 55, aduce bistrițenilor noi oferte și promoții. Mai mult chiar – dincolo de reducerile de prețuri, vă așteaptă și câteva cadouri!

 

Alege oferta la piese de origine pentru sistemele de frânare Mercedes-Benz Vans și bucură-te de un preț avantajos! Mai mult, vei avea astfel parte și de siguranța întreținerii autovehiculului tău la standarde Mercedes-Benz.

Acum poți cumpăra disc sau set plăcuțe de frână la doar 274,99 lei + TVA (327,23 lei cu TVA).

Oferta este valabilă în perioada 20 august – 20 noiembrie pentru Sprinter 901-906, Vito 639 și V-Class 447. În plus, primești un odorizant CADOU!

Vino cu mașina ta Sprinter 906 mai veche de 4 ani la MATEROM AUTOMOTIVE BISTRITA, centru autorizat de service Mercedes-Benz și beneficiază de ofertă pachet întreținere motor cu filtre și manoperă incluse, la prețuri speciale pornind de la 483,19 lei fără TVA (575 lei cu TVA). În plus, primești pe loc un breloc cadou.

Oferta este valabilă până la 31 decembrie 2018, în limita stocului disponibil și cuprinde: filtre de ulei, aer și motorină, schimb ulei și manoperă. Detalii în rețeaua de dealeri autorizați Mercedes-Benz.

Folosind piesele de origine Mercedes-Benz beneficiezi de:

  • Durată lungă de viață și uzură scăzută
  • Niveluri ridicate de siguranță și confort
  • Calitate ridicată și performanță
  • Componente premium, materiale inovatoare.

Detalii la Materom Automotive, Service Autorizat Mercedes-Benz si Multimarca, Str. Calea Moldovei, Nr. 55, sau la numerele de telefon: 0263.231.574.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

CE faci cu cel mic în vacanța de vară? Îl duci la Ianiki: distracție, ateliere, explorare, excursii!

Vine vacanța de vară și acest lucru îngrozește părinții care NU au soluții cu cine să-și...

Bărbații cu stil din Cluj, îmbrăcați de doi bistrițeni, care se impun pe piața clujeană cu brandul exlusivist TORRES Cerimonia

Simion și Ramona Creța, care deja s-au impus pe piața bistrițeană a vestimentației de ocazie aduc...

Frasinul a semnat astăzi cel mai mare contract pentru reabilitarea unui drum județean din Sălaj, de peste 100 milioane lei

Compania bistrițeană Frasinul a semnat astăzi un contract de peste 100 milioane lei (23 de milioane...