-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

Urmează-ți drumul! De frânele mașinii tale se ocupă Materom Automotive!

Materom Automotive, centru autorizat de service Mercedes-Benz situat pe Str. Calea Moldovei, Nr. 55, aduce bistrițenilor noi oferte și promoții. Mai mult chiar – dincolo de reducerile de prețuri, vă așteaptă și câteva cadouri!

 

Alege oferta la piese de origine pentru sistemele de frânare Mercedes-Benz Vans și bucură-te de un preț avantajos! Mai mult, vei avea astfel parte și de siguranța întreținerii autovehiculului tău la standarde Mercedes-Benz.

Acum poți cumpăra disc sau set plăcuțe de frână la doar 274,99 lei + TVA (327,23 lei cu TVA).

Oferta este valabilă în perioada 20 august – 20 noiembrie pentru Sprinter 901-906, Vito 639 și V-Class 447. În plus, primești un odorizant CADOU!

Vino cu mașina ta Sprinter 906 mai veche de 4 ani la MATEROM AUTOMOTIVE BISTRITA, centru autorizat de service Mercedes-Benz și beneficiază de ofertă pachet întreținere motor cu filtre și manoperă incluse, la prețuri speciale pornind de la 483,19 lei fără TVA (575 lei cu TVA). În plus, primești pe loc un breloc cadou.

Oferta este valabilă până la 31 decembrie 2018, în limita stocului disponibil și cuprinde: filtre de ulei, aer și motorină, schimb ulei și manoperă. Detalii în rețeaua de dealeri autorizați Mercedes-Benz.

Folosind piesele de origine Mercedes-Benz beneficiezi de:

  • Durată lungă de viață și uzură scăzută
  • Niveluri ridicate de siguranță și confort
  • Calitate ridicată și performanță
  • Componente premium, materiale inovatoare.

Detalii la Materom Automotive, Service Autorizat Mercedes-Benz si Multimarca, Str. Calea Moldovei, Nr. 55, sau la numerele de telefon: 0263.231.574.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.