18.8 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Valul 5 care-și face simțită prezența a determinat SVSU să sprijine Serviciul de Ambulanță la testare

Numărul tot mai mare de cazuri de infectare cu Covid-19 a determinat Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bistrița să sprijine Serviciul de Ambulanță pe partea de testare. SVSU sprijină testarea la nivelul municipiului și a localităților componente.

De câteva zile, Serviciul Voluntar pentru Situații Bistrița sprijină Serviciul de Ambulanță Județean la testarea Covid. Voluntarii SVSU, care au pregătire de asistenți medicali, sprijină atât testarea cu teste rapide, cât și cu PCR.

„Aria de intervenție cuprinde întreg UAT Bistrița, ceea ce reprezintă un ajutor important pentru echipajele operative SAJ BN deoarece degrevează resurse care se pot redistribui prompt pentru activitatea operativă de urgență”, precizează reprezentanții SAJ BN.

În doar câteva zile, SVSU deja a realizat 83 de testări rapide (în jur de 17 pe tură) și 45 de teste PCR (în jur de 9 pe tură).

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...