17.5 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

HANDBAL: Gloria Bistrița pierde cu Rapid București. Bistrițencele, aproape de victorie

Gloria Bistrița a pierdut meciul de acasă cu Rapid București, desfășurat în Sala Polivalentă din Bistrița, astăzi, de la ora 15:30.

Liderul clasamentului din acest moment, Rapid București, a început greu meciul, iar jucătoarele rapidiste au dat senzația că pe alocuri nu se înțeleg între ele. Până la finalul primei reprize, Bistrița și Rapid au mers cap la cap, Gloria având un avans, în unele momente, de două goluri. Tabela de marcaj arăta 10-10.

A doua repriză a început prost pentru ambele echipe. În aproape 10 minute, Bistrița a înscris doar o singură dată, iar Rapidul de două ori.

A urmat un moment foarte bun al bucureștencelor, iar Gloria a pierdut ritmul. În doar câteva minute Rapidul și-a luat un avans de siguranță de patru goluri, iar până la final Gloria nu a mai putut reveni, ratând lamentabil în faze simple sau de la 7 metri.

Pe final, totuși, Gloria a recuperat o diferență de 3 goluri, însă Rapid a dovedit p mai mare maturitate de joc și a închis tabela de marcaj.

Gloria Bistrița 21 – 24 Rapid București
(10-10 pauză)

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: