20.4 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Vasile Borș, primarul comunei Maieru: „Numai în acest mandat am asfaltat 26 de drumuri, din venituri proprii”

Potrivit primarului comunei Maieru, Vasile Borș, în mandatul care se termină în această toamnă, a reușit să asfalteze, din venituri proprii 26 de drumuri, valoarea lucrărilor fiind de 4,6 milioane de lei.

Vasile Borș, primarul din Maieru se pregătește pentru un nou mandat și deși a reușit să le asigure locuitorilor din comună condiții de trai ca la oraș, spune că mai sunt lucruri de făcut.

„Numai în acest mandat am asfaltat 26 de drumuri, altele mai lungi, altele mai scurte, din venituri proprii, în valoare de 4,6 milioane. Îmi doresc să dezvolt pe viitor toate drumurile agricole, să fie accesibile pentru că dacă oamenii vor dori să își producă hrana din acest pământ să aibă acces în orice zonă”, a declarat Vasile Borș, la Bistrițeanul Live.

Acesta spune că a reușit nu doar să facă aproape tot ce și-a propus, ci și că lucrările realizate deja sunt făcute de calitate.

„Încercăm să gestionăm cât mai bine banul public și să facem ceea ce trebuie făcut pentru comună. Eu nu spun că le-am terminat pe toate, dar peste 80% din ceea ce mi-am propus sunt făcute de calitate”, a completat primarul comunei Maieru.

Emisiunea la care a fost prezent Vasile Borș, primarul comunei Maieru, o puteți urmări mai jos:

CMF 21240002

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.