15 C
Bistrița
luni, martie 4, 2024

Vasile Borș se pregătește de o competiție la Cercul Polar! Pe podium, într-o competiție de cross, alături de soție

Primarul comunei Maieru, Vasile Borș, a participat împreună cu soția sa la un concurs de cross la Oradea. Paraschiva Borș este deja cunoscută pentru medaliile pe care le obține la astfel de competiții, iar Vasile Borș este împătimit al acestor sporturi. Ambii s-au clasat pe podiumul competiției.

Soții Borș urcă munții, bat cărările, n-au frică de înălțimi. Când găsesc o breșă, redescoperă frumusețea munților din județul Bistrița-Năsăud și nu numai, iar de data aceasta au ales să își măsoare forțele și rezistența în plină iarnă contra altor pasionați de cross.

La finalul traseului de 10 kilometri de la Winter Wolf Race Oradea, Paraschiva Borș s-a clasat pe primul loc, iar primarul măierenilor pe al treilea.

„Este frumos sa concurezi in familie! Soțul s-a gândit că e cazul să aducă și el trofee în casă! Astăzi Winter Wolf Race, Oradea, cursa de 10km. Locul I open,la egalitate cu prietena mea Maria Herman, iar soțul locul III categorie. Felicitari organizatorilor, un traseu bine marcat și premii pe măsură!”, a spus Paraschiva Borș.

Borș nu a ascuns faptul că acest sport îl pasionează cu precădere și vrea să participe la o competiție sportivă care se organizează la Cercul Polar. Pentru acest obiectiv a început antrenamentele, aleargă în zăpadă și își creează condiții extreme.

Winter Wolf Race (ediția a treia) face parte din Circuitul Titanii Munţilor României, eveniment organizat de ACS Speed Runners Bihor.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Clinica Sanovil, Sercaver SRL, Aquabis, Eurocompozite și Rombis

Clinica Sanovil caută economist, infirmieră și recepționist. Leoni Bistrița are nevoie de operatori cablaje auto. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Sercaver SRL, ItalTextil Sărata, Eurocompozite SRL, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

În luna martie, Materom Automotive oferă doamnelor și domnișoarelor un cadou special

În showroom-ul Materom Automotive, între 1 și 31 Martie, primești un Voucher cu 10% Reducere, pe care îl poți aplica pe tot parcursul anului 2024, pentru a achiziționa accesoriile Mercedes-Benz sau Škoda preferate.

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...