-0.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 29, 2023

Verighete de la firme cu notorietate internațională și bijuterii, adevărate opere de artă, la Atlantis Gold

E obligatoriu să dați o fugă la Atlantis Gold. Aici e locul unde găsești cele mai frumoase și deosebite bijuterii. Verighete de la firme cu notorietate internațională, inele, lănțișoare și chiar diferite tipuri de bijuterii, adevărate opere de artă. Iar ca noutate, găsiți și bijuterii din argint sau cercei medicinali.

Bijuteriile nu dau niciodată greș, de aceea sunt cadoul perfect și declarația cea mai puternică a unor sentimente existente.

Așa că, dacă ați hotărât să vă uniți destinele, neapărat trebuie să ajungeți la Atlantis Gold. Aici găsiți modele diferite de verighete, de aur alb, galben sau roz. Simple sau cu model. Dar mai mult, au verighete de la firme cu notorietate internațională: Atlantis, Coriolan, Argyor și Gerstner.

Tot la Atlantis Gold găsiți o gamă variată de bijuterii, de la inele, lănțișoare la brățări și chiar lingouri. Unele sunt adevărate opere de artă, dar găsiți și variante mai simple. Prețuri accesibile și modele pentru toate gusturile.

Iar ca noutate, găsiți acum la Atlantis Gold și lănțișoare cu nume, din argint, și cercei medicinali.

Așadar, indiferent cui vreți să-i faceți un cadou sau să-i declarați dragostea, la Atlantis Gold găsiți cele mai bune variante.

Îi găsiți în incinta B1 Retail Park pe Calea Moldovei sau la numărul de telefon 0749458870.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.