32.4 C
Bistrița
joi, iulie 29, 2021

Verighete de la firme cu notorietate internațională și bijuterii, adevărate opere de artă, la Atlantis Gold

E obligatoriu să dați o fugă la Atlantis Gold. Aici e locul unde găsești cele mai frumoase și deosebite bijuterii. Verighete de la firme cu notorietate internațională, inele, lănțișoare și chiar diferite tipuri de bijuterii, adevărate opere de artă. Iar ca noutate, găsiți și bijuterii din argint sau cercei medicinali.

Bijuteriile nu dau niciodată greș, de aceea sunt cadoul perfect și declarația cea mai puternică a unor sentimente existente.

Așa că, dacă ați hotărât să vă uniți destinele, neapărat trebuie să ajungeți la Atlantis Gold. Aici găsiți modele diferite de verighete, de aur alb, galben sau roz. Simple sau cu model. Dar mai mult, au verighete de la firme cu notorietate internațională: Atlantis, Coriolan, Argyor și Gerstner.

Tot la Atlantis Gold găsiți o gamă variată de bijuterii, de la inele, lănțișoare la brățări și chiar lingouri. Unele sunt adevărate opere de artă, dar găsiți și variante mai simple. Prețuri accesibile și modele pentru toate gusturile.

Iar ca noutate, găsiți acum la Atlantis Gold și lănțișoare cu nume, din argint, și cercei medicinali.

Așadar, indiferent cui vreți să-i faceți un cadou sau să-i declarați dragostea, la Atlantis Gold găsiți cele mai bune variante.

Îi găsiți în incinta B1 Retail Park pe Calea Moldovei sau la numărul de telefon 0749458870.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Filexpo – Noul Centru comercial cu capital 100% Bistrițean. Va face diferența!

Deschidere va avea loc joi,  29 iulie h 11. Managerul  de comunicare al Filexpo, declară : “Inițial...

FOTO/VIDEO: ”Arome din Călimani” vinde, usucă și congelează afine de pădure pentru cofetării și restaurante! Povestea unei afaceri de familie

Gustul pădurii -  fresh, congelat sau uscat - ajunge acum în cofetării, restaurante sau pe mesele...