24.6 C
Bistrița
luni, iunie 21, 2021

FOTO/VIDEO: S-a extins CODUL GALBEN de inundații. Pompierii încă luptă cu efectele acestuia.

În ultima vreme județul Bistrița-Năsăud este greu încercat. A trecut prin toate codurile de vreme rea și inundații. Nici în zilele care urmează lucrurile nu stau mai bine. Județul nostru se află în continuare sub avertizare meteo COD GALBEN de inundații.

Abia că am apucat să mai vedem lumina soarelui în ultima perioadă în județ. Meteorologii transmit că nu îl vom vedea nici în zilele următoare. Aceștia au prelungit CODUL GALBEN de inundații pentru județul Bistrița-Năsăud până astăzi la ora 23:45.

Ca urmare a dezastrelor lăsate în urmă de ape, în continuare nouă echipaje de pompieri militari ai ISU Bistrița-Năsăud intervin cu nouă motopompe pentru sprijinirea populației afectate de inundații. Urmările se văd încă în Bistrița, Beclean, Năsăud și Sîngeorz-Băi, unde se intervine pentru înlăturarea apei.

[arve url=”https://www.facebook.com/primar.Nicu.Moldovan/videos/464803780933290/” /]

Situația este gravă și la Tureac unde un deal a luat-o la vale, iar pământul a intrat în casele oamenilor.

Pe pagina de Facebook Bistrițeanul.ro și pe numărul redacției am primit o mulțime de fotografii și video cu dezastrele din județ. Am făcut o galerie foto/video pe care o puteți vedea în articolul de mai jos.

FOTO/VIDEO: Bistrița-Năsăud sub ape! Imagini înspăimântătoare

În Bistrița, cauzele inundațiilor sunt multe. Unul dintre motive este canalizarea învechită, dar există și alți factori. Despre asta, puteți citi mai jos:

Lână, lenjerie intimă, murături, printre ”cauzele” inundațiilor din Bistrița

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...