12.3 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Via Transilvanica, traseul preferat al Christinei Thurmer, cea mai „umblată” femeie din lume

Printre cei care au promovat traseul de drumeții Via Transilvanica în cadrul celui mai mare târg de turism din lume se numără Christine Thurmer, care a bătut până acum peste 60.000 de kilometri în întreaga lume. Aceasta a mărturisit într-o prezentare susținută în cadrul târgului că traseul său preferat este tocmai Via Transilvanica.

Zilele acestea, traseul de drumeții din inima României, Via Transilvania a fost prezentată la Stuttgart, la cel mai mare târg de turism din lume, cu profil outdoor – CMT Die Urlaubsmesse. Mai multe despre acest subiect AICI.

Printre cei care au susținut Via Transilvanica printr-o prezentare în cadrul târgului s-a numărat Christine Thurmer, „cea mai umblată” femeie din lume. Aceasta a precizat că Via Transilvanica este traseul său preferat, în condițiile în care a bătut până acum 60.000 de kilometri.

„Ieri am fost vizitați de Christine Thurmer, femeia cea mai umblată din lume, care a fost și pe traseul nostru. În prezentarea pe care a ținut-o în cadrul târgului, ne-a făcut să roșim până în vârful urechilor, declarând publicului prezent că Via Transilvanica este traseul ei preferat dintre toate cele care însumează cei 60.000 de kilometri pe care i-a parcurs de-a lungul și latul lumii”, notează reprezentanții Tășuleasa Social.

Foto: Tășuleasa Social

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Sper , ca un alt iubitor al traseelor Via Transilvanica , sa nu ajungă pe valea Budacu in zona cramei Jelna pentru că o să fie total dezorientat de distrugerea bornelor de orientare în urma lucrărilor ce se fac in zona..,

  2. Un traseu sa fie „preferat” deobicei e parcurs de mai multe ori! Deci o alta minciuna marca Tasuleasa (Alin Useriu). Se pare ca „tot ce zboara se mananca”!!!Oare mai sunt oameni care gandesc in Romania???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.