10 C
Bistrița
sâmbătă, februarie 24, 2024

Exclusiv! I-am îndeplinit dorința! Ovidiu Frenț, demisia!

Confruntat cu realitatea, respectiv cu demisia prefectului Mica Oprea, fostul prefect, Ovidiu Frenț, actualmente șef serviciu în Instituția Prefectului, a tergiversat demisia sa, așa cum promisese la Bistriteanul Live.

Ultima „golăneală” a fost ieri, când într-o înregistrare, a cerut presei să îi prezinte actul prin care Mica Oprea a demisionat.

Bistrițeanul.ro nu a putut rămâne indiferent la doleanța lui Frenț și îi pune la dispoziție, în exclusivitate, demisia prefectului Mica Oprea înregistrată la Guvern!

Credeți că acum își va respecta promisiunea? Va avea demnitate?

Mai puteți citi:

Domnul Ovidiu Frenț se pare că minte! Fără „se pare că”!

ARTICOLE SIMILARE

13 COMENTARII

 1. Domnilor, lucrurile sunt simple! Nu o mai lungiți! O solicitare de eliberare din funcție nu este DEMISIE! Una reprezintă un act bilateral, care necesita o aprobare prealabilă, deci un acord de voințe, cealaltă este un act esențialmente unilateral, de onoare! Deci una-i una, alta-i alta!

  • Sigur ca da… bag mâna-n fic ca dacă nu era o virgula pusă cum trebuie, la fel era motiv sa nu-și dea demisia. Un parior trișor.
   Dacă e totuși parolist, sa își ceara și el încetarea contractului ca Mica Oprea. Și atunci, chiar ar fi fair-play. Ce zici, Ovidiu Frent? Hai cu copy-paste ca știm ca-ti place, mai ales acum ca și și modelul!!!

 2. eliberarea din functie nu este demisie !!! nu vrea Mica Oprea sa ii dea satisfactie !!! ce sa mai? daca ea vroia sa isi dea Frent demisia, scria o demisie. ca nu ii picau gradele. deci…nu este demisie!!! are alta conotatie!!! da nu se lasa…. asta este! 1-0 ptr dl Frent!

 3. Mica Oprea nu-i în stare nici o demisie să scrie. Demisia e un act unilateral de voință, nu trebuie să-i ceri nimănui să „te elibereze” sau să ți-o aprobe. Demisia trebuie să înceapă așa: „Prin prezenta DEMISIONEZ din…” sau: …”vă rog să luați act de DEMISIA mea”…Semantica e grea pentru unii. Ovidiu Frenț are dreptate să nu demisioneze.

 4. Când începi să-ți justifici lipsa bărbătiei și a bunului simț cu explicații din DEX denotă micimea și calitatea umană îndoielnică a celui în cauză! Cum spuneam…un papagal!!

 5. Discuția nu este pe Dex, este pe efectele juridice care decurg din solicitare: eliberarea din funcție e o cerere de încetare a raporturilor de munca prin acordul părților, are efect doar dacă este aprobata de angajator. Demisia este un act unilateral de voința și nu necesita acordul angajatorului, acesta poate foarte sa ia act de aceasta.

 6. Mulțumesc Bistrițeanul.ro pentru faptul că a reușit să obțină și să publice acest document.
  Acum am și eu în sfârșit dovada faptului că Mica Oprea a făcut o solicitare (cerere), nu a înaintat o DEMISIE, cum i-am cerut eu celei supranumite D-na de Fier( e). Nici măcar această solicitare nu îndeplinește condițiile legale de formă și conținut: lipsește antetul instituției, nr. de înregistrare e trecut de mână, nu scrie temeiul legal (conform prevederilor legii…,art…., , motivele…).
  Q. E. D.
  Case closed! For real.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.