-4.1 C
Bistrița
vineri, ianuarie 28, 2022

Via Transilvanica, traseul de drumeții pus pe picioare de Tășuleasa Social, a ajuns la 800 de kilometri!

Un vis se transformă, cu pași mici, în realitate! Via Transilvanica a ajuns la 800 de kilometri. Tășuleasa Social, asociația care se află în spatele proiectului, marchează cei 800 de kilometri în Sibiu, care, în premieră pentru România, a fost ales Capitala Europeană a Drumeției în 2021.

Tășuleasa Social a ajuns cu Via Transilvanica în județul Sibiu, unde vor fi marcați și finalizarea a 800 de kilometri din traseul de drumeție care străbate țara și totalizează aproape 1.000 de kilometri.

Reușita este cu atât mai savurată de asociația din Pasul Tihuța, cu cât în 2021, Sibiul va fi, în premieră pentru România, Capitala Europeană a Drumeției.

„Ceea ce credem noi despre ultimele săptămâni de muncă este că avem proiectul potrivit, în locul și momentul potrivit. Via Transilvanica a ajuns pe teritoriul județului Sibiu conform planului inițial de acum doi ani și să spunem că întâmplarea, deși nimic nu este întâmplător în ceea ce privește acest drum al nostru, face ca Sibiul a fost ales, în premieră pentru România, Capitala Europeanăa Drumeției în anul 2021. Ce înseamnă asta pentru un proiect ca al nostru și în mod direct pentru România, este că ni se oferă oportunitatea de a face niște pași importanți în direcția unui nou tip de turism care promovează ceea ce reprezintă cu adevărat istoria, cultura și bineînțeles geografia țării noastre”, a precizat, pe Facebook, Tibi Ușeriu.

Cei 800 de kilometri de traseu și cei 115 kilometri din tronsonul Sibiu vor fi marcați în weekend, la Biertan.

„Nu ne-am fi imaginat asta acum doi ani. Nu ne-am fi gândit nici la toate lucrurile bune care s-au întâmplat și nici la piedicile pe care le-am depășit împreună. Toate aceste lucruri și probabil multe altele ating din când în când niște puncte culminante prin inaugurările diferitelor tronsoane”, mai completează sportivul, care s-a implicat direct în acest proiect, de la debutul său.

Foto: Tibi Ușeriu

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...