13.4 C
Bistrița
vineri, mai 20, 2022

Vicele Muthi visează la parcări! Vorbește de ele, dar nu se concretizează nimic! UNDE mai vede o parcare:

Problema spinoasă a bistrițenilor o reprezintă locurile de parcare. Vicele Muthi ar vrea să rezolve asta. Și visează la parcări. Le vede frumoase, supra etajate. Chiar și subteran. Și vorbește de ele. Dar nu se concretizează nimic. UNDE mai ”vede” o parcare:

Numărul de autoturisme din municipiu e în continuă creștere. Parcul auto a depășit suta de mii de mașini, iar parcările reprezintă cea mai spinoasă problemă a bistrițenilor.

De ani de zile s-a vorbit frumos despre o parcare etajată în zona Parcului Mihai Eminescu. Dar planurile s-au anulat. De ce? Revedeți AICI:

Sperați la o parcare sub sau supraterană în Eminescu? Luați-vă gândul!

Tot frumos s-a vorbit, și de muuultă vreme, de o parcare în zona străzii Bistricioarei. Aici lucrurile încep să se așeze. Iar lucrarea va aparține Consiliului Județean.

Consiliul Județean pregătește o super parcare, la doi pași de instituție

Totuși, dorința ca și municipalitatea să facă o parcare zace în inimile viceprimarilor.

Cristian Niculae a venit la un moment dat cu o propunere, despre care puteți reciti AICI:

Problema parcărilor, de domeniul trecutului?!? CE soluții propune viceprimarul Niculae:

Vineri, în cadrul unei conferințe de presă la sediul ALDE, viceprimarul Muthi a prezentat și viziunea sa asupra unei parcări.

Vrem să amenajăm o parcare în locul punctului termic de pe strada Năsăudului. Sper să o putem face chiar cu patru etaje, și poate chiar și un etaj subteran, dar nu mai mult. Și ar fi o idee să fie făcut tot automatizat, ca să nu mai plătești și paznic și să-i faci un loc unde să stea și să-i asiguri utilitățile. Iarăși ne gândim să facem pe structură metalică. Și atunci nu mai trebuie să faci ventilație. Probabil că e mai scump, dar pe termen lung e mai bine așa” a spus Gelu Muthi.

În ce privește CÂND se vor realiza aceste lucruri, răspunsul e unul ambiguu.

Fiind vorba de administrație, nu poți sări etape. Alegem varianta cea mai scurtă. Dar sunt pași ce trebuie urmați” a spus viceprimarul.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: