9 C
Bistrița
vineri, mai 14, 2021

VIDEO: Andra, invitată specială la Zilele comunei Prundu Bârgăului! Ce alte surprize pregăteşte primarul Doru Crişan

În premieră, Zilele comunei Prundu Bârgăului vor fi organizate în parteneriat cu Consiliul Judeţean, într-o formulă inedită. Printre invitaţii speciali se numără şi îndrăgita solistă Andra.

Invitat la emisiunea Direct în Problemă, moderată de Iulia Stupinean, la Bistriţeanul.ro – Doru Crişan, primarul din Prundu Bârgăului, a dezvăluit câteva surprize pentru locuitorii comunei pe care o administrează.

Dacă până acum Festivalul Regele Brazilor se desfăşura pe parcursul a două zile, în acest an evenimentul se va desfăşura într-o singură zi, de Sfânta Maria.

„Este pentru prima dată când ne vom bucura de formaţii din China, la această ediţie, alături de alte formaţii şi interpreţi din Republica Moldova şi România”, a punctat Doru Crişan.

Primarul a mai explicat că în ultimii ani a constatat un interes în scădere al publicului din zonă pentru acest eveniment, însă – fiind un eveniment de tradiţie în Prundu Bârgăului, nu şi-a dorit să renunţe la el de tot.

O soluţie de compromis a fost să reducă festivalul la o singură zi. După parada şi evoluţia formaţiilor din străinătate, sărbătoarea va continua cu spectacolul de muzică folclorică şi cu un concert extraordinar susţinut de îndrăgita solistă de muzică pop – Andra.

Dacă aţi ratat ieri seară emisiunea Direct în problemă – o puteţi urmări mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F634823907016198%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...