-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

VIDEO: Aproape 50 de noi locuri de muncă, în Măgura Ilvei!

Sunt șanse mari ca în Măgura Ilvei să fie disponibile, în curând aproape 50 de noi locuri de muncă. Un agent economic va investi aici 10 milioane de euro, pentru a deschide o nouă fabrică, a anunțat primarul Valer Avram. 

Aproximativ 500 de localnici din Măgura Ilvei sunt plecați la muncă în străinătate. Au ales, cu precădere Franța, Germania și Spania.

Încercând să le ofere motive pentru a se întoarce acasă, primarul Valer Avram a explicat că sunt o comunitate binecuvântată de Dumnezeu. Pentru că au cariere de piatră și societăți importante în localitate. Acestea au generat, deja, circa 400 de locuri de muncă în Măgura Ilvei.

Invitat în studioul Bistrițeanul Live, primarul Valer Avram a anunțat că în Măgura Ilvei o companie va investi într-o fabrică aproximativ 10 milioane de euro.

Într-un an sau doi, compania va deschide fabrica, iar asta va genera aproximativ 50 de locuri de muncă.

Încercăm să derulăm parteneriate cu firmele din mediul privat, pe care i-am sprijinit întotdeauna. Din punct de vedere investițional, agroturismul nu a avut un impact extraordinar la Măgura Ilvei. Dintotdeauna am fost o comună industrializată, ca să spun așa…”, a mai spus Valer Avram.

Noi, ca administrație, trebuie să înțelegem că banii vin de la agenții economici. Nu putem vorbi despre administrație publică fără parteneriat cu agenții economici. Trebuie să facem tot ce putem ca să-i susținem, nu să-i încurcăm…”, a subliniat primarul din Măgura Ilvei.

Alte detalii despre investițiile și proiectele derulate în Măgura Ilvei puteți descoperi urmărind întreaga emisiune, mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Multi au plecat in ,,strainatate” in Bistrita la inselat si escocat cu lucrari de renovat locuinte! iau avansul si dispar cu banii. Exemplu Ciocârlā Daniel-Ionel, 38 ani in septembrie, sat Magura Ilvei. Mie mi-a ,,montat” 36 mp de parchet cu 600 lei. A avut ghinion!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: