14.7 C
Bistrița
luni, iunie 21, 2021

VIDEO: Aproape 50 de noi locuri de muncă, în Măgura Ilvei!

Sunt șanse mari ca în Măgura Ilvei să fie disponibile, în curând aproape 50 de noi locuri de muncă. Un agent economic va investi aici 10 milioane de euro, pentru a deschide o nouă fabrică, a anunțat primarul Valer Avram. 

Aproximativ 500 de localnici din Măgura Ilvei sunt plecați la muncă în străinătate. Au ales, cu precădere Franța, Germania și Spania.

Încercând să le ofere motive pentru a se întoarce acasă, primarul Valer Avram a explicat că sunt o comunitate binecuvântată de Dumnezeu. Pentru că au cariere de piatră și societăți importante în localitate. Acestea au generat, deja, circa 400 de locuri de muncă în Măgura Ilvei.

Invitat în studioul Bistrițeanul Live, primarul Valer Avram a anunțat că în Măgura Ilvei o companie va investi într-o fabrică aproximativ 10 milioane de euro.

Într-un an sau doi, compania va deschide fabrica, iar asta va genera aproximativ 50 de locuri de muncă.

Încercăm să derulăm parteneriate cu firmele din mediul privat, pe care i-am sprijinit întotdeauna. Din punct de vedere investițional, agroturismul nu a avut un impact extraordinar la Măgura Ilvei. Dintotdeauna am fost o comună industrializată, ca să spun așa…”, a mai spus Valer Avram.

Noi, ca administrație, trebuie să înțelegem că banii vin de la agenții economici. Nu putem vorbi despre administrație publică fără parteneriat cu agenții economici. Trebuie să facem tot ce putem ca să-i susținem, nu să-i încurcăm…”, a subliniat primarul din Măgura Ilvei.

Alte detalii despre investițiile și proiectele derulate în Măgura Ilvei puteți descoperi urmărind întreaga emisiune, mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Multi au plecat in ,,strainatate” in Bistrita la inselat si escocat cu lucrari de renovat locuinte! iau avansul si dispar cu banii. Exemplu Ciocârlā Daniel-Ionel, 38 ani in septembrie, sat Magura Ilvei. Mie mi-a ,,montat” 36 mp de parchet cu 600 lei. A avut ghinion!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...