3.9 C
Bistrița
miercuri, februarie 21, 2024

VIDEO: Bistrițeanca Oana Florescu are grijă de animăluțe și a cucerit chefii cu o pară poșată și mousse de ciocolată

Încă o bistrițeancă la show-ul culinar Chefi la Cuțite. Veterinar de profesie, Oana Florescu a obținut trei cuțite cu o pară poșată și un mousse de ciocolată.

„Vindec și iepurași, și arici, și tot felul de șopârle. Oamenii țin tot felul de animale în casă. Chiar și șerpi boa. Bine, și eu aș ține unul, dar nu știu dacă aș mai avea vizitatori pe urmă. Și da. Chiar și șerpii pot răci”, a povestit Oana Florescu chefilor Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea.

Bistrițeanca este medic veterinar, dar a vrut să vadă dacă deserturile pe care ea le face pot fi apreciate și de așii domeniului.

Așa că la show-ul culinar „Chefi la Cuțite” a pregătit pară poșată cu mousse de ciocolată. Desertul a fost pe gustul celor trei chefi, oferindu-i trei cuțite.

 

 

Sursă Video – Facebook Cristian Berari

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: