23.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

VIDEO: Bistrițenii – în stradă, la concertul cu Lidia Buble! Nu ratați AZI, la Târgul Mare al Bistriței

A fost un show incendiar ieri seară, pe Pietonalul Liviu Rebreanu, acolo unde mii de bistrițeni și-au dat întâlnire pentru a asculta îndrăgitele hituri interpretate de Lidia Buble, între care „Le-am spus și fetelor”, „Simțim la fel” sau „Mi-e bine”. Și în Heidenfeld, spectacolul folcloric a fost la înălțime!

 

Cea de-a patra seară de concerte, la Târgul Mare al Bistriței, a debutat ieri, pe Pietonalul Liviu Rebreanu cu recitalul tinerilor de la Sympress. Atmosfera s-a încins atunci când pe scenă au urcat folkiștii de la Strada Mare:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FPALATUL.CULTURII.BISTRITA%2Fvideos%2F1771995749563753%2F&show_text=0&width=560″ /]

Cireașa de pe tortul serii a fost îndrăgita Lidia Buble care a adunat în centrul orașului mii de oameni. Pietonalul a fost împânzit de lume iar hituri celebre precum „Le-am spus și fetelor”, „Simțim la fel” sau „Mi-e bine”, au fost cântate cu patos și bucurie de bistrițenii puși pe distracție.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FPALATUL.CULTURII.BISTRITA%2Fvideos%2F1772082829555045%2F&show_text=0&width=560″ /]

Și în Heidenfeld, la Viișoara, concertele de muzică folclorică au fost la înălțime: începând cu ora 19:00, bistrițenii au avut ocazia să-i asculte și să-i admire jucând pe cei de la Ansamblul „Junii Dumitriței” Dumitrița, Ansamblul „Flori de Romanați” din Olt, Ansamblul „Țarina” din Turda și soliștii Adina Bojor, Virginia Linul, Petrică Țăranu și Daniel Pop.

Târgul Mare al Bistriței continuă și azi, 28 august

De la ora 09:00, pe terenurile Grand Slam de pe centură au avut loc demonstrații de tenis de câmp, la ștrandul Codrișor, de la ora 16:00 – încep jocurile sportive şi demonstrațiile de înot și Kangoo jumps, în timp ce pe Pietonalul Liviu Rebreanu – de la ora 19:00 – sunt așteptați muzicienii de la Gențiana, The Boulevard și Andreea Bălan.

Pe scena amenajată în Heidenfeld / Viișoara, astă-seară, de la ora 19:00, sunt invitați să susțină concerte de muzică folclorică Ansamblul „Emilia Bubulac” din Gorj, Adriana Moldovan, Cristina Peter, Grupul vocal „Glasuri ardelene” Cluj, Ansamblul „Doinița” și Dorina Oprea.

Foto & Video @ Palatul Culturii Bistrița

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...