7.6 C
Bistrița
miercuri, octombrie 5, 2022

VIDEO: Bistrițenii pietoni cer să fie protejați, pe Calea Moldovei, cu bolarzi de beton

Un video cu o nenorocire evitată din cauza bolarzilor a făcut înconjurul internetului. Bistrițenii pietoni cer montarea de bolarzi pe Calea Moldovei. „Vrem și noi să fim protejați”, au spus aceștia.

Cu primarul Bistriței tot plecat pe la București, unii bistrițeni s-au gândit să-i dea ideea de a face și la Bistrița ceva ce există în capitală.

Daniel Băluță, primar al sectorului 4, făcuse public un video în care un pieton ar fi putut fi spulberat de o mașină. Nenorocirea a fost însă evitată datorită bolarzilor.

Priviți cu atenție acest video! Un bărbat a fost la un pas de o nenorocire, însă din fericire, bolarzii de pe trotuar i-au salvat viața! Două mașini s-au lovit recent la intersecția străzii Luică cu bulevardul Constantin Brâncoveanu, iar una dintre ele a ricoșat spre trotuar.

Ca printr-o minune, aceasta s-a oprit la nici un metru de un bărbat care a rămas stană de piatră. Norocul lui? Bolarzii montați pe marginea drumului, care nu au permis mașinii respective să avanseze mai mult și să-l accidenteze. Oameni buni, nimic nu este mai important decât viața! Viața are prioritate!”, a scris primarul pe pagina sa de Facebook.

Video-ul a strâns mii de reacții și sute de comentarii.

Și bistrițenilor li s-a părut că montarea unor astfel de bolarzi ar fi necesară pe Calea Moldovei.

Vrem și noi să fin protejați pe Calea Moldovei, către Kaufland și Altex, cu opritori din beton ca în situația din video acesta!”, a transmis Cristian B.

Bolarzi de beton în formă rotundă au fost montați, acum ceva vreme, pe unele străduțe, pentru a opri parcarea pe trotuare.

Acum, pentru ca mașinile să nu mai parcheze, sunt montate bare de fier.

 

Sursă video – Facebook Daniel Băluță

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Dupa ” pietonii calici ” … care nu-s in stare sa aiba nici macar o masina … sa vada ce inseamna lipsa locurilor de parcare, ar trebui probabil scoase afara din municipiu toate masinile , sa ramana numai ei pe strazi si pe langa blocurile ori casele de locuintze … BINE AR FI INGUSTAREA TUTUROR TROTUARELOR, PTR CA SUNT MULT supraDIMENSIONATE IN PLUS, RAPORTAT LA CATA LUME CIRCULA PE ELE si ar fi suficient 1,5 m latime cel mult . Au venit la oras cio.mar.lanii de la tzara , unde circula numai calu si vaca pe drumuri… si fac tarantele de prost gust in orasele supra aglomerate . .. No ” dicto mo ” !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

ROMBAT angajează Key Account Manager și IT SAP Analyst. NOI locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT angajează Key Account Manager, operatori producție și IT SAP Analyst. Noi locuri de muncă sunt...

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...