8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

VIDEO: Bistrițenii, terorizați nopțile de drifturile de la mall

Parcarea generoasă de la mall-ul de pe Calea Moldovei pare să fie noul loc favorit al iubitorilor de drifturi. Aceștia își scârțâie roțile bolizilor, nopțile, spre disperarea locuitorilor din zonă.

Un cititor Bistrițeanul.ro a anunțat redacția că locuitorii din partea de sus a orașului fac nopți albe.

Nu în fiecare noapte, dar cam de trei ori pe săptămână, vin cu mașinile și fac drifturi în parcarea de la mall”, ne-a explicat cititorul.

Parcarea generoasă de la B1 Retail Park îi atrage pe deținătorii de bolizi. Aceștia își testează îndemânarea și scârțâie roțile mașinilor, fără a ține cont de nimeni și nimic.

Locuitorii din zonă sunt disperați de sunetul „distracției”, mai ales că acestea au loc la ore târzii.

„Azi-noapte, de exemplu, s-a întâmplat la ora 02:00 noaptea”, ne-a spus cel care a filmat driftul.

Polițiștii solicită locuitorilor din zonă să anunțe la 112 atunci când au loc astfel de evenimente. Mai ales dacă filmările nu surprind și numerele de înmatriculare, e mai greu să depisteze autorii.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.