12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

VIDEO: Când ne luăm adio de la cozile infernale de pe DN17…?

Șoferii care tranzitează acest drum știu deja: aproape zilnic, trebuie să-și pună răbdarea la grea încercare. Se formează cozi infernale pe DN17, în fiecare zi, din cauza lipsei barierelor.

Există deschidere inclusiv la cei de la CFR pentru rezolvarea acestei probleme de pe DN17”, ne-a asigurat deputatul Robert Sighiartău.

Invitat la emisiunea Direct în Problemă, moderată de Iulia Stupinean, deputatul liberal Robert Sighiartau a explicat că a avut o discuție cu ministrul Transportului. 

Cel mai probabil, în următoarea perioadă, în bugetul din 2021vor fi prinse cât mai multe investiții de modernizare a trecerilor de cale ferată. „Astfel încât să nu mai trebuiască să stai la stop și să suporți ambuteiajele formate. Să fie semnalizate electronic, cu bariere, acele treceri de pe DN17…”, a precizat Robert Sighiartău. 

A fost o discuție mai amplă. Există și drumuri europene care se confruntă cu probleme similare – drumuri pe care circulă multă lume și unde se formează, la fel, foarte mari ambuteiaje”, a admis Robert Sighiatău. 

DN17, tăiat de căi ferate! Biroul rutier a solicitat semaforizarea trecerilor! DE CE nu s-au amplasat:

În acest an nu au fost prinse cheltuieli de modernizare ale trecerilor la nivel cu calea ferată, dar ar fi șanse mari ca anul viitor această chestiune să fie rezolvată, a precizat Robert Sighiartău.

Alte detalii despre activitatea parlamentară a deputatului Robert Sighiartău puteți descoperi urmărind întreaga emisiune, mai jos: 

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/2IzJ5CoqJ0Y” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?