14.6 C
Bistrița
joi, octombrie 21, 2021

VIDEO: Când ne luăm adio de la cozile infernale de pe DN17…?

Șoferii care tranzitează acest drum știu deja: aproape zilnic, trebuie să-și pună răbdarea la grea încercare. Se formează cozi infernale pe DN17, în fiecare zi, din cauza lipsei barierelor.

Există deschidere inclusiv la cei de la CFR pentru rezolvarea acestei probleme de pe DN17”, ne-a asigurat deputatul Robert Sighiartău.

Invitat la emisiunea Direct în Problemă, moderată de Iulia Stupinean, deputatul liberal Robert Sighiartau a explicat că a avut o discuție cu ministrul Transportului. 

Cel mai probabil, în următoarea perioadă, în bugetul din 2021vor fi prinse cât mai multe investiții de modernizare a trecerilor de cale ferată. „Astfel încât să nu mai trebuiască să stai la stop și să suporți ambuteiajele formate. Să fie semnalizate electronic, cu bariere, acele treceri de pe DN17…”, a precizat Robert Sighiartău. 

A fost o discuție mai amplă. Există și drumuri europene care se confruntă cu probleme similare – drumuri pe care circulă multă lume și unde se formează, la fel, foarte mari ambuteiaje”, a admis Robert Sighiatău. 

DN17, tăiat de căi ferate! Biroul rutier a solicitat semaforizarea trecerilor! DE CE nu s-au amplasat:

În acest an nu au fost prinse cheltuieli de modernizare ale trecerilor la nivel cu calea ferată, dar ar fi șanse mari ca anul viitor această chestiune să fie rezolvată, a precizat Robert Sighiartău.

Alte detalii despre activitatea parlamentară a deputatului Robert Sighiartău puteți descoperi urmărind întreaga emisiune, mai jos: 

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/2IzJ5CoqJ0Y” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Paella pentru toți pofticioșii, mâine, pe terasa Taverna Dogarilor!

Mâine se anunță o zi superbă de octombrie! Și la Taverna Dogarilor, pofticioșii sunt așteptați să...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: