8.5 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

VIDEO: Care sunt serviciile online disponibile la Primăria Bistrița

Primăria Bistrița a realizat o prezentare a serviciilor online disponibile în instituție – pentru toți bistrițenii care preferă să-și rezolve online problemele administrative. 

Bistrițenii care vor să afle care sunt facilitățile online puse la dispoziție de Primăria Bistrița – trebuie doar să acceseze site-ul instituției: https://www.primariabistrita.ro/.

Dați click apoi pe secțiunea „Servicii online”.

Introduceți datele pentru autentificare, pentru a avea acces la întreaga plajă de servicii online.

Între serviciile disponibile se numără și Declarațiile online. E vorba de declarații de impunere pentru clădiri, terenuri, mijloace de transport sau panouri publicitare.

Tot aici aveți la dispoziție Dosarul Personal și Fișa Personală. Puteți consultaastfel documente emise de către organul fiscal. Aveți totodată acces la date și informații despre istoricul interacțiunii dvs. cu autoritatea locală.

Tot online se poate elibera și certificatul de atestare fiscală. Plata taxelor și impozitelor se poate realiza de asemenea online. Tot aici se pot achita și amenzile datorate către organul fiscal local.

Bistrițenii pot să plătească online și autorizațiile de acces în oraș a autovehiculelor cu tonaj greu. Au la dispoziție, totodată, și aplicațiile mobile Mobilepay sau I-Report, pentru transmiterea unor sesizări și reclamații. Tot pe acest site se pot depune și Petiții online.

Care este stadiul cererilor depuse aflați tot din această secțiune.

Consultări, sondaje sau chestionare publice – pe teme de interes în dezvoltarea urbană sustenabilă – găsiți tot aici. Totodată, la secțiunea Buget Participativ se fac propuneri ale cetățenilor și stabilirea participiativă a priorităților pentru inițiative și proiecte ale comunității locale.

Programările pentru actele de identitate se fac tot online. La fel și radierile mijloacelor de transport.

Pe site-ul Primăriei Bistrița găsiți, între Serviciile online și cele legate de urbanism sau parcări online.

Detalii suplimentare – în filmul de mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

    • In cincinalul viitor, dupa ce îngroapa toate cablurile atârnate pe stâlpi.
      Sau când se pensioneaza fosilele de la ghisee, ca e pacat sa le dea afara – altceva nu stiu sa faca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: