1.2 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

VIDEO: Ce poate să facă pentru Rodna Ovidiu Florean, candidatul PNL BN la un loc în Senat

Originar din Rodna, ing. Ovidiu Florean – candidatul PNL BN la un loc în Senatul României – a vorbit într-o emisiune Bistrițeanul Live despre proiectele cu care vrea să-și ajute comunitatea din care a plecat. „Toți primarii din Bistrița-Năsăud vor avea o ușă deschisă la mine, indiferent de culoarea politică…”

Sunt rodnean, am făcut școala generală în Rodna, iar liceul – la Liviu Rebreanu, la mate-fizică. În 87 am intrat la Institutul de Marină Mircea cel Bătrând din Constanța. În 92 am terminat facultatea, sunt inginer electromecanic, ofițer de marină și locotenent în rezervă.

Am lucrat la Corpul Gardienilor Publici – Direcția Județeană de Pază, vreme de peste 20 de ani. Am fost director acolo, am condus câteva sute de oameni. Când am preluat instituția, era pe locul 38 din cele 42 de județe din țară, după indicatorii economici. După un an de zile am ajuns de pe locul 38 pe 14. după încă un an de zile am ajuns pe primul loc. Județul Bistrița-Năsăud era, deci, pe locul I pe țară cu Corpul gardienilor publici, la eficiență și performanță”, a punctat Ovidiu Florean.

Ovidiu Florean a mai povestit că a intrat în politică acum aproape 7 ani, fiind acum secretarul general al filialei județene a PNL Bistrița-Năsăud.

Referitor la Rodna, Ovidiu Florean a subliniat necesitatea unui proiect pe turismul din zona Munților Rodnei. El s-a oferit chiar să dea o mână de ajutor administrației din localitate, cu atât mai mult cu cât este comuna lui de suflet.

Dacă reușim să facem un drum ca lumea de la Valea Mare la Pasul Rotunda și dincolo, spre județul Suceava, într-un proiect comun cu județul Suceava – Rodna s-ar putea dezvolta foarte mult”, a precizat ing. Ovidiu Florean.

Ovidiu Florean a mai remarcat că în Munții Rodnei este mai frumos chiar și decât în Poiana Brașov. „Din păcate, potențialul acestei comune nu este valorificat la maximum. Totul este la început de drum, dar se pot face multe lucruri în zonă…”, a mai spus Ovidiu Florean.

Candidatul liberal s-a arătat dispus să colaboreze cu primarul PSD Valentin Grapini. „Toți primarii din Bistrița-Năsăud vor avea o ușă deschisă la mine, indiferent de culoarea politică. Interesul meu este în acest județ, dacă tot județul te trimite în Senat, ai o obligație morală să faci tot ce-ți stă în putință pentru a ajuta…”, a conchis Ovidiu Florean.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/nx2HFppepYo” aspect_ratio=”853:480″ loop=”no” muted=”no” /]

(Articol electoral comandat de Partidul Național Liberal – Organizația Județeană Bistriţa-Năsăud, CUI mandatar financiar județean 11200025)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.