18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

VIDEO Constructorul Traian Larionesi, atac dur la politicienii care-și luau merite la inaugurarea complexului sportiv din Sângeorz-Băi

Constructorul Traian Larionesi, cel care a realizat complexul sportiv din Sângeorz-Băi, inaugurat ieri în prezența autorităților locale și județene și a unor fotbaliști celebri, i-a atacat pe politicienii care-și luau meritele pentru acest proiect. Potrivit omului de afaceri, a așteptat pentru recepția acestui obiectiv în jur de un an, autoritățile amânând momentul pentru a se „sincroniza” cu campania electorală.

Ieri a fost inaugurat un complex sportiv la Sângeorz-Băi, cu teren de fotbal, tribună acoperită cu peste 500 de scaune, vestiare, clădire administrativă și parcare privată.

Aceasta este cea mai mare bază sportivă de pe Valea Someșului Mare și a fost finanțată prin Compania Națională de Investiții. La inaugurare au fost prezenți și foștii fotbaliști Marius Lăcătuș, Miodrag Belodedici și Gabi Balint, care a și primit titlul de cetățean de onoare al orașului său natal. Mai multe detalii despre acest eveniment puteți citi mai jos:

FOTO: Legendarul fotbalist Gabi Balint, cetățean de onoare al orașului Sângeorz-Băi

Complexul sportiv a fost amenajat de compania Frasinul. Pentru prima dată, un constructor atacă dur autoritățile care își iau laurii pentru proiecte și scoate în evidență „jocurile” care se fac în spatele acestora.

Traian Larionesi i-a criticat pe politicienii care au fost prezenți susținând că n-au fost în stare să rezolve, într-un an de zile, problema gazonului complexului, obligându-l să asigure paza și să prelungească asigurările pentru acest obiectiv. Au „sincronizat” inaugurarea obiectivului, în schimb, cu campania electorală…

„Nu sunt prea mândru de politicienii care sunt astăzi la eveniment, pentru că un  an de zile a durat schimbarea gazonului și nu a fost interes să se rezolve mai repede. Nu știu de ce. Acum vin să-și ia meritele. Știți ce înseamnă un an de zile pentru o companie? Prelungirea asigurărilor, purtarea de grijă a lucrărilor, deprecierea lucrărilor, pentru că îți începe garanția din momentul recepției și mi-au adus un grav prejudiciu companiei. Eu nu sunt foarte mândru de ei, pentru că am avut toată disponibilitatea și nu prea au venit pe la Sângeorz. Ăsta e adevărul! Un an de zile n-a călcat nimeni pe aici. (…) Poate ei o să ia partea bună a lucrurilor și critica. Un om când te critică în viața asta poate bagi la cap și rezolvi lucrurile. Cine se supără astăzi pe adevăr, se supără pe el și n-are de câștigat. Vă rog să nu vă supărați pe mine dacă am fost prea critic, dar adevărul primează în detrimentul populismului. Eu nu fac parte din niciun partid politic”, a declarat Traian Larionesi, ieri, la inaugurarea complexului.

Sursa Video: Radio Someș/Dragoș Hîrjoabă

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Același lucru se întâmplă și la Bistrita, unde acest primar pe lângă ca se lauda cu proiectele vechii administrații, schimba pavajul după bunul plac, ca să dea o pmana electorala și prietenului sau, coleg de partid și acuzat de DNA, Hognogi, primar de comună, intarzie proiectele pentru a tăia panglici în preajma alegerilor și de suferit, suferă oameni care trăiesc în oras și care trec prin șantier 3 ani în loc de un an, maxim doi!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!