25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

VIDEO – Deputatul PSD Daniel Suciu: „Reparați această nedreptate!”

Aproape 12800 cadre medicale s-au îmbolnăvit, în această perioadă, de Covid19 – 214 numai în Bistrița-Năsăud, unii muncind chiar la Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud. 81 dintre ei au pierdut lupta cu viața – a subliniat deputatul PSD Daniel Suciu, revoltat pe actualii guvernanți.

Daniel Suciu, deputat PSD Bistrița-Năsăud, a luat atitudine în legătură cu nedreptatea la care sunt supuse cadrele medicale în aceste zile.

Acesta s-a referit la ordonanța din 30 decembrie care îngheață salariile cadrelor medicale. „Reparați această nedreptate și încetați lupta pentru funcții!”, a spus deputatul Daniel Suciu.

Nu e suficient să vorbim despre medici, asistenți, infirmieri sau brancardieri sau să-i lăudăm pentru că așa dă bine în perioada asta. Trebuie să și facem astfel încât efortul lor de aproape un an să fie în raport cu sacrificiul lor. Iar recunoștința nu înseamnă ca guvernul să îi păcălească, nu înseamnă să le promită sporuri, ca apoi să nu se țină de cuvânt…”, a mai precizat deputatul Daniel Suciu pentru Bistrițeanul.ro. 

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbogdan.ivangruia%2Fvideos%2F3811086052288999%2F&show_text=false&width=560″ aspect_ratio=”560:314″ loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...