14.9 C
Bistrița
joi, martie 23, 2023

VIDEO – Deputatul PSD Daniel Suciu: „Reparați această nedreptate!”

Aproape 12800 cadre medicale s-au îmbolnăvit, în această perioadă, de Covid19 – 214 numai în Bistrița-Năsăud, unii muncind chiar la Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud. 81 dintre ei au pierdut lupta cu viața – a subliniat deputatul PSD Daniel Suciu, revoltat pe actualii guvernanți.

Daniel Suciu, deputat PSD Bistrița-Năsăud, a luat atitudine în legătură cu nedreptatea la care sunt supuse cadrele medicale în aceste zile.

Acesta s-a referit la ordonanța din 30 decembrie care îngheață salariile cadrelor medicale. „Reparați această nedreptate și încetați lupta pentru funcții!”, a spus deputatul Daniel Suciu.

Nu e suficient să vorbim despre medici, asistenți, infirmieri sau brancardieri sau să-i lăudăm pentru că așa dă bine în perioada asta. Trebuie să și facem astfel încât efortul lor de aproape un an să fie în raport cu sacrificiul lor. Iar recunoștința nu înseamnă ca guvernul să îi păcălească, nu înseamnă să le promită sporuri, ca apoi să nu se țină de cuvânt…”, a mai precizat deputatul Daniel Suciu pentru Bistrițeanul.ro. 

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbogdan.ivangruia%2Fvideos%2F3811086052288999%2F&show_text=false&width=560″ aspect_ratio=”560:314″ loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...

Clinica Sanovil angajează infirmieră, IMP România are nevoie de operatori și Șef linie producție

Clinica Sanovil are nevoie de infirmieră și muncitor întreținere. IMP România (fosta Netex) caută un Șef...

Delicioasa înghețată de la Gelateria Aniela o găsiți și la magazinul de pe Calea Moldovei!

N-au mai avut răbdare să se încălzească afară, așa că au deschis și magazinașul din partea...