14.5 C
Bistrița
marți, septembrie 27, 2022

VIDEO: Doctorul excentric care poate vorbi cu animalele, de azi și la Bistrița!

După ani de zile de viață retrasă, doctorul excentric revine în atenția noastră. Pregătit să găsească leacul salvator! Gata să ne amuze cu istețimea sa legendară și dispus să facă față unor creaturi nemaivăzute…

După ce și-a pierdut soția în urmă cu șapte ani, excentricul dr. John Dolittle – un veterinar extrem de îndrăgit din Anglia victoriană – se izolează în spatele porților conacului său. Singura companie este menajeria sa de animale exotice.

Dar, când tânăra regină Victoria (Jessie Buckley) se îmbolnăvește grav, Dolittle pornește cu mari ezitări într-o călătorie plină de aventuri către o insulă mitică.

Aceasta ar fi pe scurt povestea excentricului doctor Dolittle – interpretat, pe marile ecrane de Robert Downey Jr.

Începând de azi, la Centrul Cultural Dacia, puteți urmări filmul care spune povestea unui drum plin de peripeții, în căutarea leacului salvator pentru regina Victoria.

Filmul va rula în varianta dublată – sâmbătă, 18 ianuarie, de la 16:40 și duminică (19 ianuarie) de la 14:40. Cinefilii îl pot urmări și în varianta subtitrată – astăzi, 17 ianuarie, de la ora 17:00 sau sâmbătă, 18 ianuarie, de la 21:10 și duminică de la 18: 45.

Doctorul Dolittle își regăsește curajul și istețimea legendară, pe măsură ce va fi nevoit să-și croiască drum printre creaturi nemaivăzute ochiului uman.

În călătoria sa, doctorul va fi însoțit de un tânăr autoproclamat învățăcel (Harry Collett), dar și de o gorilă fricoasă (Remi Malek). Li se alătură o gâscă entuziastă, dar nu prea isteață (Octavia Spencer), un struț cinic (Kumail Nanjiani) și un urs polar exagerat de energic (John Cena). Nu putea lipsi din peisaj încăpățânatul papagal (Emma Thompson), care este confidentul și cel mai de încredere sfătuitor al lui Dolittle.

Robert Downey Jr. dă viață unuia din cele mai captivante personaje, într-o nouă versiune a seriei clasice de cărți despre omul care poate vorbi cu animalele: Dolittle.

Alături de Robert Downey Jr. aveți ocazia revedeți staruri precum Antonio Banderas, Michael Sheen și Jim Broadbent, și vom auzi vocile unor nume celebre, precum Marion Cotillard, Frances de la Tour, Carmen Ejogo, Ralph Fiennes, Selena Gomez, Tom Holland și Craig Robinson.

[arve url=”https://content.video.imedia.ro/storage/movie/cg/wu/l2/1jtxcgwul2_mp4_720p_1575063453.mp4?fbclid=IwAR2DI69QaHpkjl-y2yfd4WWRfDUGcjjeKRwIwp51EF794M53BMEZDDo7T1M” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...

Surprizele toamnei la Maison du Claire: Cartofi loaded cu piept de pui, foccacia cu șnițel de pui și livrare gratuită

La Maison du Claire nu vă lasă la greu atunci când vă e foame nici la...