23.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

VIDEO – Dorin Vlașin, primarul din Năsăud, și Viorel Urdă (PNL BN): Tinerii trebuie să se implice în politică!

Întotdeauna i-am încurajat pe tineri să se implice în politică și administrație publică. Este cel mai important lucru pentru ca viitorul României să arate altfel”, a recunoscut Dorin Vlașin, primarul din Năsăud, prezent în studioul Bistrițeanul Live – alături de Viorel Urdă – tânărul silvicultor năsăudean care a venit cu o idee genială în ceea ce privește digitalizarea industriei forestiere:

Viorel Urdă – în vârstă de 28 de ani – candidat pe listele PNL BN la alegerile parlamentare, a povestit la Bistrițeanul Live că provine dintr-o familie modestă, dar a crescut într-o comunitate care pune accent pe educația copiilor, încurajați să facă lucruri mărețe, precum strămoșii lor grăniceri. 

Viorel Urdă a mai mărturisit că a avut parte de o viață palpitantă, numărându-se printre protestatarii împotriva Ordonanței 13, un student activ, dar și un călător pasionat, cu peste 60 de țări vizitate.

Îl susțin pe Robert Sighiartău pentru că – așa cum este și Dorin Vlașin – este un om care crede în potențialul județului Bistrița-Năsăud și al zonei noastre.

Este foarte important ca tinerii să se implice. Pentru că în felul acesta politica are parte de un nou suflu, o nouă abordare. Iar numărul oamenilor buni care se implică ar putea fi mai mare decât numărul celor slabi…

Dorin Vlașin a recunoscut că face parte dintr-o nouă generație care preferă să nu acuze nicio altă formațiune politică. Cu toate acestea, s-a declarat deranjat de acuzațiile lansate de formațiuni politice care au fost la guvernare timp de 8 ani, fără să facă nimic. „Noi suntem la guvernare din noiembrie anul trecut, o guvernare pe care ne-am asumat-o cu mari gteutăți, cu o responsabilitate uriașă, cu doar 20% majoritate în parlament… Ai de făcut o lege, ai o urgență – ești legat de mâini și de picioare, nu poți face nimic…”, a explicat Dorin Vlașin.

Alte detalii despre tinerii năsăudeni care au punctat o neașteptată schimbare în administrația și politica din Năsăud puteți descoperi urmărind întreaga emisiune, mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F864055031007232%2F&show_text=0&width=560″ aspect_ratio=”560:315″ loop=”no” muted=”no” /]

(Articol electoral comandat de Partidul Național Liberal – Organizația Județeană Bistriţa-Năsăud, CUI mandatar financiar județean 11200025)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.