6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Ionuț Simionca (PMP), mesaj pentru bistrițeni: Fără ajutorul vostru, nu aș fi reușit să promovez Legea Autostrăzii Nordului. Vă mulțumesc

Într-un mesaj emoționant la sfârșit de campanie, deputatul PMP Ionuț Simionca îi îndeamnă pe bistrițeni să îi lase în urmă pe politicienii care au frânat dezvoltarea județului Bistrița-Năsăud și vorbește despre sfaturile pe care le-a primit de la părinți la începutul carierei sale politice.

Există momente, precum alegerile din 6 decembrie, când puterea este în mâinile voastre. Aveți posibilitatea ca, la vot, să îi lăsați în urmă pe politicienii care au frânat dezvoltarea județului nostru urmărindu-și propriile interese și să mergeți mai departe cu cei care luptă pentru voi și pentru Bistrița-Năsăud”, le-a transmis Ionuț Simionca bistrițenilor.

Acesta a mai spus că, fără sprijinul bistrițenilor, nu ar fi reușit să promoveze Legea Autostrăzii Nordului și că va face tot ce îi stă în putere pentru începerea construcției acestei autostrăzi.

Vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi l-ați acordat în ultimii patru ani. Fără ajutorul dumneavoastră, nu aș fi reușit să promovez proiecte importante pentru noi toți, cum ar fi Legea Autostrăzii Nordului. M-ați motivat să fiu cel mai harnic parlamentar bistrițean și să încerc să depășesc orice obstacole pentru a rezolva problemele pe care mi le-ați semnalat.

Candidez pentru un nou mandat de deputat pe listele PMP Bistrița-Năsăud, iar misiunea pe care mi-o asum este aceea de a construi un viitor mai bun pentru bistrițeni. Voi face tot ce îmi stă în putere să trecem cu bine peste criza pe care o traversăm, să începem construcția Autostrăzii Nordului, să intrăm pe drumul dezvoltării și al prosperității, să eliminăm privilegiile din politică”, a declarat parlamentarul bistrițean.

La finalul campaniei, îmi aduc aminte, cu mult drag, de sfaturile pe care mi le-au dat părinții mei când am fost ales prima dată deputat, sfaturi la care și astăzi mă raportez cu smerenie: să nu uiți niciodată de unde ai plecat, să ne faci să fim mândri de tine, să ajuți pe toată lumea, să nu te cerți cu nimeni, să îți respecți cuvântul dat, să fii cinstit și harnic, să lupți pentru lucrurile în care crezi. Încă o dată, vă sunt recunoscător pentru încredere și încurajări. Vă aștept la vot duminică, în 6 decembrie!”, a mai spus Ionuț Simionca, deputat PMP de Bistrița-Năsăud.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FIonutSimionca%2Fvideos%2F883975172406534%2F&show_text=0&width=560″ aspect_ratio=”560:316″ loop=”no” muted=”no” /]

(Articol electoral comandat de PMP Bistrița-Năsăud, CUI mandatar financiar județean 11200012)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: