24.1 C
Bistrița
joi, iulie 25, 2024

VIDEO – Candidații USR-Plus ne propun o Românie fără hoție

„Efectiv ne-am săturat de nedreptățile care se comit și modul de a face politică în ultimii ani. Majoritatea dintre noi o ducem bine oricum, suntem afaceriști, antreprenori, specialiști de succes. Nu ar avea rost să ne batem capul și cu politica, dacă vechea clasă politică și-ar fi făcut treaba. Este un strigăt de luptă al tinerei generații de a încerca să salvăm țara de la colaps…”, a subliniat Emilian Gabor, candidatul USR-Plus la Senat.

Invitați în studioul Bistrițeanul Live, candidații USR-Plus au explicat de ce merită să fie votați și ce este diferit în partidul care le-a acordat încredere propulsându-i pe poziții eligibile, la alegerile parlamentare din 6 decembrie.  

La rândul său, Lorant Sas, candidatul USR-Plus la Camera Deputaților a povestit despre ceea ce l-a convins să se implice în politică. „Aveam o carieră fulminantă și o familie foarte frumoasă. De doi ani, însă, lipsesc mai mult de acasă, nu mai acord la fel de mult timp copilului și familiei și sunt implicat în politică peste măsură, ar spune unii. Dar am pornit cu speranța că într-adevăr putem schimba ceva. Au fost momente grele și multe serii de alegeri interne… A fost o luptă continuă, dar toți am trăit cu speranța că putem schimba România…”, a povestit Lorant Sas.

Acesta a mai precizat că își doresc o altfel de politică, într-un altfel de partid, cu altfel de oameni. „La noi sunt dezbateri interne, suntem transparenți, vin oameni din mediul privat care vor să-și impună anumite idei, nu întotdeauna îmbrățișate de ceilalți colegi. Dar tocmai de aceea suntem un partid altfel. Suntem la început, avem discuții interne care sunt sănătoase, avem o viață de partid agitată, efervescentă, dar asta ne dă energie și întotdeauna dorința noastră a fost să schimbăm România.

Ar trebui să aveți încredere în USR-Plus pentru că și noi suntem exact ca dumneavoastră. Suntem acei oameni care s-au săturat și n-au mai avut încredere în vechile partide politice. Pentru că am văzut o Românie îmbrăcată în haine găurite și ponosite. Atâta tot… Avem o țară minunată, avem oameni foarte frumoși. Din păcate, îi pierdem…”, a mai spus Lorant Sas.

Candidații USR-Plus au vorbit și despre serviciile de îngrijire dedicate persoanelor vârstnice care ar putea fi oferite în România, dar și despre locuri de muncă oferite tinerilor, meritocrație sau hoția care trebuie să dispară din România – puteți afla urmărind întreaga emisiune, mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F200066715089832%2F&show_text=0&width=560″ aspect_ratio=”560:315″ loop=”no” muted=”no” /]

(Articol electoral comandat de USR PLUS Bistrița-Năsăud, CUI mandatar financiar județean 11200021)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.