-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

VIDEO – Candidații USR-Plus ne propun o Românie fără hoție

„Efectiv ne-am săturat de nedreptățile care se comit și modul de a face politică în ultimii ani. Majoritatea dintre noi o ducem bine oricum, suntem afaceriști, antreprenori, specialiști de succes. Nu ar avea rost să ne batem capul și cu politica, dacă vechea clasă politică și-ar fi făcut treaba. Este un strigăt de luptă al tinerei generații de a încerca să salvăm țara de la colaps…”, a subliniat Emilian Gabor, candidatul USR-Plus la Senat.

Invitați în studioul Bistrițeanul Live, candidații USR-Plus au explicat de ce merită să fie votați și ce este diferit în partidul care le-a acordat încredere propulsându-i pe poziții eligibile, la alegerile parlamentare din 6 decembrie.  

La rândul său, Lorant Sas, candidatul USR-Plus la Camera Deputaților a povestit despre ceea ce l-a convins să se implice în politică. „Aveam o carieră fulminantă și o familie foarte frumoasă. De doi ani, însă, lipsesc mai mult de acasă, nu mai acord la fel de mult timp copilului și familiei și sunt implicat în politică peste măsură, ar spune unii. Dar am pornit cu speranța că într-adevăr putem schimba ceva. Au fost momente grele și multe serii de alegeri interne… A fost o luptă continuă, dar toți am trăit cu speranța că putem schimba România…”, a povestit Lorant Sas.

Acesta a mai precizat că își doresc o altfel de politică, într-un altfel de partid, cu altfel de oameni. „La noi sunt dezbateri interne, suntem transparenți, vin oameni din mediul privat care vor să-și impună anumite idei, nu întotdeauna îmbrățișate de ceilalți colegi. Dar tocmai de aceea suntem un partid altfel. Suntem la început, avem discuții interne care sunt sănătoase, avem o viață de partid agitată, efervescentă, dar asta ne dă energie și întotdeauna dorința noastră a fost să schimbăm România.

Ar trebui să aveți încredere în USR-Plus pentru că și noi suntem exact ca dumneavoastră. Suntem acei oameni care s-au săturat și n-au mai avut încredere în vechile partide politice. Pentru că am văzut o Românie îmbrăcată în haine găurite și ponosite. Atâta tot… Avem o țară minunată, avem oameni foarte frumoși. Din păcate, îi pierdem…”, a mai spus Lorant Sas.

Candidații USR-Plus au vorbit și despre serviciile de îngrijire dedicate persoanelor vârstnice care ar putea fi oferite în România, dar și despre locuri de muncă oferite tinerilor, meritocrație sau hoția care trebuie să dispară din România – puteți afla urmărind întreaga emisiune, mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F200066715089832%2F&show_text=0&width=560″ aspect_ratio=”560:315″ loop=”no” muted=”no” /]

(Articol electoral comandat de USR PLUS Bistrița-Năsăud, CUI mandatar financiar județean 11200021)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.