8.1 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

PSD BN: Cinismul și teroarea guvernului liberal trebuie să se termine pe 6 decembrie!

PSD BN: Români, ieșiți la vot cu curaj și cu responsabilitate. Chiar dacă Guvernul PNL a pus alegerile în pandemie ca să vă sperie să nu veniți să-i sancționați pentru dezastrul din sănătate și economie, acum e șansa voastră să schimbați starea de fapt din România.

Veniți să votați PSD, să le arătați că nu vă pot speria! E mai periculos să stai acasă, cu Orban la Guvern încă 4 ani, decât să mergi la vot! Guvernul Orban nu vă amenință doar sănătatea, ci și locurile de muncă, veniturile familiei și educația copiilor.

Votați PSD, singurul partid care poate lupta cu PNL în viitorul Parlament. Nu vă irosiți votul pentru partide fără șanse să treacă de pragul electoral sau care vor fi prea slabe în viitorul Parlament. Votați PSD, singurul partid care poate lupta pentru voi!

PSD are un program de guvernare sustenabil, care este axat pe susținerea companiilor românești, pe siguranța locurilor de muncă și pe reducerea impozitelor pe venit, pe reforma sistemului sanitar și combaterea epidemiei prin măsuri europene.

 

Pe 6 decembrie ieșiți la vot cu responsabilitate și curaj.
Pe 6 decembrie votați PSD pentru siguranța unui trai mai bun.

(Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, CUI mandatar financiar județean 112000020)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: