21.6 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

VIDEO: E costum de Halloween? NU! E Moș Martin!

Azi-noapte, două persoane care circulau pe DN17 au văzut o costumație de Halloween… mai aparte. Un Moș Martin care încerca să găsească drumul înapoi spre pădure, dar nimerea tot pe la garduri.

Urșii sunt deja o apariție obișnuită în sate, pe șosele, prin gospodării.

Aseară, cu puțin înainte de miezul nopții, două persoane care circulau cu mașina pe DN17, pe Valea Bârgăului, au crezut că văd un costum „prea real” de Halloween. Când colo, era chiar Moș Martin care încerca să găsească drumul spre pădure.

Aceștia au sunat la 112, iar localnicii au fost avertizați prin Ro – Alert.

„Locuitorii comunei Mureșenii Bârgăului au fost alertați prin Ro Alert (alertare și măsuri de autoprotecție/recomandări) cu privire la faptul că un urs a fost văzut în zonă de către o persoană care a semnalat acest aspect la numărul de urgență 112”, au transmis reprezentanții ISU BN.

[arve url=”https://youtu.be/FDqmhFGC7Nw” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...