13.1 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 25, 2022

VIDEO: Filme speciale pentru copii, în weekend, la Cinema Dacia!

Filme speciale pentru copii, în acest weekend, la Centrul Cultural Dacia. Copiii vor trebui să facă față unor provocări deosebite în Orașul Aventurii. Dar vor avea parte și de o călătorie senzațională, la intersecţia a două lumi. Ni se dezvăluie cât de departe vor merge unii părinți pentru a se conecta cu copiii lor: 

Când cel mai mare rival al lor, Humndinger, devine primar în orășelul vecin, Orașul Aventurii, el începe să semene haos în calea lui împreună cu o bandă de pisici neobrăzate.

Ryder își adună echipa de cățeluși pentru a înfrunta cea mai mare provocare din cariera lor! În timp ce unul dintre cățeluși trebuie să se împace cu trecutul lui în Orașul Aventurii, echipa își găsește un aliat nou, pe descurcărețul șoricar Liberty.

Împreună, înarmați cu gadgeturi nemaivăzute și cu echipament high-tech, Patrula se luptă pentru a salva cetățenii din Orașul Aventurii: 

Campion de baschet, LeBron James, pornește într-o aventură epică, atemporală alături de Gaşca Tune şi Bugs Bunny!

Filmul live-action „Space Jam: A New Legacy” este regizat de Malcolm D. Lee și se poatte lăuda cu o echipă inovatoare de filmare, din care fac parte inclusiv Ryan Coogler și Maverick Carter.

Această călătorie de transformare are loc la intersecţia a două lumi care dezvăluie cât de departe vor merge unii părinți pentru a se conecta cu copiii lor.

LeBron și tânărul său fiu, Dom, sunt prinși într-un spațiu digital de un AI (Artificial Intelligence) necinstit. LeBron trebuie să-i aducă în siguranță acasă pe Bugs Bunny, Lola Bunny și întreaga bandă de Looney Tunes – renumiți, de altfel, pentru indisciplina lor…! Tatăl mai trebuie să și câștige meciul împotriva campionilor digitalizaţi!

E vorba de un număr semnificativ de profesionişti de baschet, așa cum nu ai mai văzut. Meciul Tunes versus Goons (Nătângi) este cea mai mare miză din viața sa. E momentul în care se va redefini legătura lui LeBron cu fiul său și va lumina puterea de a fi el însuși.

Gaşca Tunes gata de acțiune sparge toate convențiile. Eroii își supraîncarcă talentele unice și îl surprind chiar pe „King” James jucând jocul în felul lor.

Rezervări și bilete — www.centrulculturaldacia.ro

Programul complet al filmelor la Cinema Dacia poate fi consultat mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...

Diferențele între sloturi online și cele offline

Una din principalele modalități în care oamenii se distrează la jocuri de noroc sunt sloturile. Aceste...