14.6 C
Bistrița
joi, octombrie 21, 2021

VIDEO – Fotbalistul Lucian Sânmărtean, despre durerea cumplită după moartea tatălui său. Mesaj emoționant pentru bistrițeni

Fotbalistul Lucian Sânmărtean a vorbit despre durerea cumplită resimțită la moartea tatălui său, în urmă cu doar două săptămâni. Se pare că tatăl său fusese infectat cu Covid. Lucian Sânmărtean „Haideți să fim responsabili…”

Durerea unui vaccin nu se compară cu durerea sufletească pe care o simți atunci când cei dragi nu mai sunt… ”, a mărturisit – vizibil emoționat, fotbalistul Lucian Sânmărtean.

De curând, reputatul fotbalist Lucian Sânmărtean și-a pierdut tatăl. Despre durerea pricinuită de această experiență, dar și despre responsabilitate, sportivul a vorbit deschis, în campania derulată de Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud. 

Și preotul Nicolae Feier s-a implicat recent în campanie, vorbindu-le bistrițenilor despre experiențele personale cu care s-a confruntat în pandemie:

VIDEO – Părintele Feier despre COVID și moartea surorii lui: ”Noi am sfătuit-o să se vaccineze, dar nu a vrut! Acum e sub pământ”

Lucian Sînmărtean a reamintit că i-a promis tatălui său că atunci când va fi desemnat Jucătorul Anului – îi va dedica lui trofeul. „Era foarte bolnav. Mă rugam oarecum lui Dumnezeu să mi-l țină aproape. Și uite că așa s-a întâmplat. Am ieșit jucătorul anului. Moment de fericite și bucurie pentru noi. I-am dat posibilitatea tatălui meu să ridice acel trofeu. S-a simțit mai mândru ca niciodată…”, a mărturisit Lucian Sînmărtean.

Sânmărtean a vorbit despre responsabilitate, despre curaj și iubirea de aproape. „Haideți să fim responsabili pentru noi. Pentru viața celor din jur. Pentru că durerea unui vaccin nu se compară cu durerea sufletească pe care o simți atunci când cei dragi nu mai sunt…” 

Loviturile grele primite de la viață și suferința care urmează sunt cumplite. Dar, cu toate acestea, au un rol extrem de important: ne ajută să fim profunzi și să vedem lucrurile mai clar. Adică să vedem lucrurile care contează” – notează Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud. 

Pandemia ne-a plasat la modul real într-un „joc” pe viață și pe moarte.

„Când lucrurile încep să pară imposibile, hopurile prea multe și prea mari, există, totuși, câteva portițe sigure: responsabilitatea, curajul și iubirea aproapelui. Accesându-le simultan obținem gândirea de echipă și putem pasa decisiv. Acum, evident, împotriva virusului!”, notează cei de la Prefectura Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Mesajul este foarte corect ! Condoleanțe domnului Sânmărtean… Dar fără instituția prefectului la început și sfârșit, domnul Sânmărtean nu ar fi avut această declarație ? Dacă dorim sa ne implicăm, să o facem noi pentru noi … Nu pentru instituții… O seară bună tuturor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Paella pentru toți pofticioșii, mâine, pe terasa Taverna Dogarilor!

Mâine se anunță o zi superbă de octombrie! Și la Taverna Dogarilor, pofticioșii sunt așteptați să...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: