16.6 C
Bistrița
joi, august 18, 2022

VIDEO – Gheorghe Tuță, PNL: „Vreau să mă implic. Mi-am dat seama că este nevoie”

Invitat în studioul Bistrițeanul Live, una dintre cele mai sonore voci din Consiliul Local, fost subprefect al județului – liberalul Gheorghe Tuță a mărturisit că nu regretă faptul că s-a retras din prima linie a politicii. Pur și simplu vreau să mă implic și să particip la viața de partid. Mi-am dat seama că este nevoie. Este nevoie și de un echilibru…

Liberalul Gheorghe Tuță a povestit la Bistrițeanul Live despre politica de ieri și de azi, despre activitatea sa în Consiliul Local, dar și despre funcțiile politice pe care le-a ocupat de-a lungul timpului. 

Este o mare onoare să fii consilier local, dar și o mare responsabilitate. Cunosc mulți consilieri care veneau la ședințele de Consiliu Local și habar nu aveau despre ce este vorba… Nu poți să stai acolo și să nu ai nimic de spus. E imposibil să nu te focalizezi pe un domeniu în care să și ai o contribuție…”, a comentat Gheorghe Tuță.

Liberalul a recunocut că s-ar bucura să se regăsească în structura politica din care face parte. „Nu neapărat să candidez pentru funcții alese, în administrație sau altceva de felul acesta. Pur și simplu vreau să mă implic și să particip la viața de partid. Mi-am dat seama că este nevoie. Este nevoie și de un echilibru”, a mai spus Gheorghe Tuță.

Liberalul consideră că într-un partid este nevoie și de oameni tineri, dar și de oameni mai în vârstă, cu mai multă experiență.

Un partid trebuie să acopere întreaga piramidă socială, iar din acest punct de vedere, Gheorghe tuță a recunoscut că și-ar dori să se implice din nou.

Vor fi alegeri în acest an. Eu cred că poți să faci politică și ca simplu membru. E mai simplu, într-adevăr, să faci politică dintr-o poziție de conducere. Iau în calcul și varianta aceasta. Probabil că voi candida la o funcție de conducere în structura partidului la nivel județean…”, a mărturisit Gheorghe Tuță.

Dar lucrurile acestea se vor clarifica și în funcție de cum este perceput colegii de partid: 

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/cCszc8FVzwY” aspect_ratio=”853:480″ loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...