VIDEO – Hangan, despre stadion: PNL nu pune botu`, cetățeanul să nu pună votu`!

VIDEO – Hangan, despre stadion: PNL nu pune botu`, cetățeanul să nu pună votu`!

În cadrul unei conferințe de presă, PNL-iștii din organizața municipală au folosit argouri, atunci când au făcut referire la vicele Niculae și ideile de demolare ale stadionului. „PNL nu pune botu la vrăjeala cu stadionul” a susținut președintele organizației, Sorin Hangan.

După ce organizația județeană a PNL a asigurat cetățenii că stadionul Jean Pădureanu va rămâne la locul lui, și PNL-iștii de la municipiu au avut ceva de spus.

Președintele Sorin Hangan a folosit argouri pentru a susține faptul că stadionul nu va putea fi demolat.

Stadionul Jean Pădureanu nu e un subiect. E o proprietate privată. Reprezentanții PSD de la municipiu și județ visează mult. O fi o patimă social democratică ce vine de la domnii Dragnea și Vâlcov, că și ei au visat autostrăzi. A vorbi cineva despre demolare, acum, e pueril. Le-am spus cetățenilor că e o chestiune falsă. Nu se va întâmpla nimic. Lipsa de viziune a guvernării PSD e evidentă. Strategia PSD privind stadionul este o vrăjeală. ATÂT! Grupul de consilieri PNL n-o să mai pună botu’ la vrăjeala PSD-istă, iar cetățenii sper că n-o să mai pună votu”, a spus Sorin Hangan.

Prezentă la conferință, avocatul Diana Morar a explicat baza legală prin care stadionul nu poate fi demolat.

În primul rând, e o proprietate privată. (…) Și Crețu a declarat că a fost ascultat de cei de la DNA, atunci când discuta despre cumpărarea stadionului. Apoi, tot conform legii, un stadion nu se poate demola până când nu există altul gata construit. A doua, e legea insolvenței, care nu permite să se dea ordine lichidatorului judiciar să dărâme stadionul pentru ca administrația PSD să poată cumpăra terenul. Și apoi, bugetul municipiului e pe minus. Așa că nu poți să cumperi un stadion, când tu nu ai buget. Numai dacă mai ia un împrumut”, a susținut aceasta.

Și consilierul Ioan Peteleu a avut cuvinte dure la adresa viceprimarului Cristian Niculae.

Cristian Niculae a apărut de nicăieri și de niciunde, și se crede buricul pământului. I-a furat jucăria la Crețu, jucăria numită Wonderland. Și culmea, nu ca să se joace cu ea, ci să i-o dea altcuiva să se joace. (…) Practic Niculae nu știe ce să facă în momentul de față să curețe după Crețu. Ar da și cu hipoclorit în Primărie ca să șteargă orice urmă a dezastrului creat de Crețu. Nu ca să facă ceva mai bun. Ci ca să se vadă pe acel scaun. Din intervențiile lui, la Consiliul Local sau în cele publice, mi-am dat seama că tipul este varză. Habar nu are pe ce lume trăiește. E rupt total de realitate!”, a comentat și Peteleu.

VIDEO – PETELEU, marele supărat din Consiliul Local! octombrie 18, 2019 - Supărare mare ieri, în ședința de Consiliu Local. Ioan Peteleu și-a luat jucăriile și a plecat din sala mare a Primăriei. Culmea, supărarea a fost pe colegii de partid, care nu i-au înțeles dorința inimii.
VIDEO: Ursul a coborât și pe șoseaua din Strâmba octombrie 18, 2019 - Urșii și-au făcut deja un obicei să coboare în localități. Azi noapte, încă un urs a fost suprins fugind pe șoseaua din localitatea Strâmba. 
FOTO: Suntem în top la risipă alimentară, avertizează elevii Liceului Sanitar şi cei de la „Carol Davila” octombrie 18, 2019 - Suntem în top când vine vorba de risipă alimentară, avertizează elevii Liceului Teoretic Sanitar şi cei de la Şcoala Postliceală „Carol Davila” din Bistriţa. Cum au celebrat tinerii Ziua Mondială a Alimentaţiei:
GRAV accident în centrul Sâniacobului. Un ATV s-a răsturnat, iar victima este în stop cardiorespirator octombrie 17, 2019 - Un GRAV accident a avut loc în urmă cu puțin timp în Sâniacob. Un ATV s-a răsturnat în centrul localității, iar victima este în stop cardiorespirator. UPDATE: Din păcate, în ciuda eforturilor salvatorilor, trupul victimei a cedat, iar medicii au declarat decesul.
Adolescentă din Budacu de Jos, dispărută fără urmă în Irlanda octombrie 17, 2019 - O adolescentă de 17 ani este dispărută de mai bine de o săptămână de la locuința părinților săi din Irlanda. Poliția irlandeză o caută deja pe adolescentă și îi roagă pe toți cei care pot oferi informații despre ea să îi contacteze.
MINUNE: Consilierii locali spun NU la ORICE ar propune ADI Deșeuri octombrie 17, 2019 - În cadrul ședinței de Consiliu Local de astăzi a avut loc o adevărată minune. Consilierii s-au unit și au decis să se opună oricărei propuneri din partea ADI Deșeuri. Așa că au mandatat pe unul dintre ei să reprezinte bistrițenii în consiliul Asociației și să voteze NU.
Se apropie alegerile prezidențiale! AFLĂ unde votezi: octombrie 17, 2019 - În municipiul Bistrița și localitățile componente vor exista 57 de secții de votare pentru alegerile prezidențiale. Pe buletinele de vot vor exista 14 poziții. AFLĂ la ce secție de votare ești repartizat: 
Din bătrâni: O incursiune emoţionantă în profunzimea tradiţiilor româneşti, mâine, la Bistriţa! octombrie 17, 2019 - Din bătrâni, mâine, la Centrul Cultural Dacia: E vorba despre artişti excepţionali pe care publicul merită să-i descopere… Cultura tradiţională din Bistriţa-Năsăud are o eleganţă şi o frumuseţe aparte... Noi însă nu ştim să punem în valoare aceste lucruri. Este trist şi păcat..."
Noul Toyota Yaris – proiectat pentru viața urbană octombrie 17, 2019 - Noul Toyota Yaris a fost proiectat pentru a face față provocărilor tot mai mari ale vieții în mediul urban.
FOTO Au bătut sute de kilometri să repare, ca pe vremuri, o căsuță veche din Șanț, „adoptată” de Muzeul Satului din București octombrie 17, 2019 - Mai mulți meșteri din Șanț care încă cunosc tehnicile după care se realizau casele acum 50-100 de ani au bătut sute de kilometri până la București, pentru un proiect inedit. Aceștia au restaurat, ca pe vremuri, o căsuță veche din Șanț, adoptată de decenii de Muzeul Satului din București.
FOTO Poluare pe Someșul Mare! Minele închise de la Rodna fac din nou ravagii octombrie 17, 2019 - Minele de la Rodna continuă să polueze, deși sunt închise de ani buni. În această dimineață Valea Boilor, pârâul care străbate Valea Vinului, a fost poluat până la confluența cu Someșul Mare.
Ai electronice și electrocasnice de aruncat? Scapă de ele în mod corect și poți câștiga premii! octombrie 17, 2019 - Deșeurile electrice sunt tot mai multe! Dar și acestea se pot recicla. Săptămâna viitoare, electronicele și electrocasnicele de care vrei să scapi îți pot fi luate de la ușa casei. Sau le poți duce chiar tu la punctul de colectare. Iar cei ce scapă de DEEE-uri săptămâna viitoare au șansa să câștige premii. AFLĂ detalii:
FII REPORTER: Cel mai bine se lucrează pe străzi și trotuare proaspăt asfaltate octombrie 17, 2019 - Străzi și trotuare asfaltate de curând sunt din nou sparte! Pentru ridicare guri de canal sau pentru ascunderea cablurilor electrice. Că așa e la Bistrița. Se-ncepe cu sfârșitul și nimic nu aduce mai mare satisfacție ca și spargerea unei lucrări proaspăt finalizate!
Ce spuneți de o „ciclodrezină”? În weekend se poate pedala pe calea ferată la Teaca octombrie 17, 2019 - Cum ar fi să poți pedala de-a lungul uneia dintre puținele căi ferate înguste funcționale din țară? Se va putea în curând la Teaca! Un arădean a construit o ciclodrezină, care va putea fi admirată și poate chiar încercată weekendul acesta la Teaca:
Ionuț Simionca (PMP): „Voi susține guvernul care pune pe primul loc interesele românilor și ale României” octombrie 17, 2019 - „Voi susține guvernul care pune pe primul loc interesele românilor și ale României, care va susține proiectele mele legislative pentru români și pentru bistrițeni, cum ar fi Autostrada Nordului”, a anunţat Ionuț Simionca (PMP).