14.3 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

VIDEO – Inspectorul școlar general al ISJ BN, prof. dr. Aurelia Dan: Vă înțeleg temerile și nemulțumirile

Suntem din nou în linia întâi. Am încredere că rămâneți aproape de copii. Vă rog să aveți în vedere că un copil nu învață neapărat ceea ce îi scrieți pe tablă. Învață după cum îl faceți să se simtă”, a remarcat prof. dr. Aurelia Dan, inspectorul general al ISJ Bistrița-Năsăud. 

Invitată în studioul Bistrițeanul Live, în prima zi de școală, profesoara Aurelia Dan a transmis un mesaj colegilor săi, profesori.

Faceți copiii să se simtă bine la școală, să se simtă valorizați și utili. Am încredere că veți identifica în bagajul dumneavoastră pedagogic acele instrumente care să vă permită să ajungeți la sufletul copiilor. Să îi determinați și să le creșteți motivația pentru învățare.

Un copil nu va învăța niciodată de la un profesor de care nu-i place… Îmi doresc ca toți elevii din Bistrița-Năsăud să-și iubească profesorii”, a mai spus prof. dr. Aurelia Dan.

Inspectorul școlar general a transmis un mesaj și elevilor din județ:

Vreau să știți că găsiți în mine un sprijin, condiționat de respectul și înțelegerea pe care vă rog să le arătați cadrelor didactice. Și de ce nu, să vă pregătiți pentru învățare, pentru că școala te face mare…

Nici părinții nu au rămas pe dinafară. Sunt și eu mamă și vă înțeleg temerile. Vă înțeleg nemulțumirile. Empatizez cu dumneavoastră și în același timp vreau să vă spun că suntem un sprijin. Vă rog să aveți un pic mai multă indulgență pentru problemele care nu-și găsesc pe loc soluție. Să ne ajutați și să ne sprijiniți, pentru ca printr-un parteneriat real între noi, cadrele didactice și voi – ca părinți să putem susține elevii și școala în general…”, a mai spus prof. dr. Aurelia Dan.

Inspectorul școlar general a recunoscut că simte nevoia unei asociații județene a părinților. „Suntem printre puținele județe în care nu există o structură reprezentativă a părinților la nivel județean. Dacă sunt părinți care doresc să se implice în așa ceva, chiar îi rog să vină spre noi. Ne-ar prinde bine și nouă un for consultativ alături și un sprijin…”, a mai spus prof. Aurelia Dan.

Alte detalii despre situația învățământului din Bistrița-Năsăud puteți descoperi urmărind întreaga emisiune, mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...