2.7 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

VIDEO: Ioan Turc (PNL): Marea realizare administrației PSD – înnegrirea străzilor din bordură în bordură

Ioan Turc a atacat din nou administrația bistrițeană. Acesta a criticat încă o dată modul în care se fac investițiile în orașul nostru. Tot ce a făcut actualul primar în cele trei mandate a fost doar o „înnegrire a străzilor din bordură în bordură”, spune Turc.

Ioan Turc, președintele PNL Bistrița-Năsăud, a criticat dur din nou administrația bistrițeană într-o conferință de presă. Conform acestuia, orașele din Transilvania conduse de primari PSD nu s-au dezvoltat deloc, în comparație cu cele în care la conducere e află liberalii.

Turc a făcut o paralelă între Bistrița și Oradea care este condusă de un primar liberal, Ilie Bolojan, care a fost ales în fruntea administrației în 2008 odată cu primarul Crețu. De atunci, în cele trei mandate, edilul din Oradea a reușit să renoveze complet centrul istoric, să construiască o centură modernă și să pună orașul pe harta întregii lumi atunci când a deschis Aquaparkul Nymphaea.

Președintele PNL Bistrița-Năsăud i-a recomandat lui Crețu să voteze cu Iohannis la alegerile prezidențiale dacă vrea ca orașul nostru să semene cu Oradea.

„Dacă vă place ce s-a întâmplat în Oradea și în alte administrații liberale, eu vă sugerez, domnule Crețu, ca la alegerile prezidențiale să votați cu președintele Klaus Iohannis, iar anul viitor să votați cu Partidul Național Liberal la alegerile locale. Oricum, nu se supără partidul, veți fi dezlegat de mandatul politic, și mai mult decât atât, votul este secret.”, spune Turc.

Referitor la modul defectuos în care este administrat orașul nostru, președintele PNL BN atrage atenția că în ultimii 12 ani primarul nostru nu a făcut altceva decât să „înnegrească câteva străzi din bordură în bordură”, făcând referire la marea asfaltare.

„Marea realizare de 12 ani a administrației PSD este înnegrirea din bordură în bordură a unor străzi, unele dintre ele asfaltate peste asfalt. Îi atrag atenția viceprimarului Niculae că își bate joc de banii bistrițenilor. (…) Cum își permite administrația bistrițeană să toarne asfalt pe străzi bune, așa cum a făcut-o pe bulevardul Republicii, acolo unde cu câteva intervenții punctuale carosabilul ar mai fi rezistat încă cel puțin doi ani?”, a declarat Ioan Turc.

Rămânând în același domeniu al asfaltărilor, Turc spune că oamenii nici măcăr nu sunt anunțați de lucrările care urmează să fie făcut pe străzile lor, iar bistrițenii se trezesc că nu pot ieși cu mașinile din parcare pentru a merge la serviciu sau să-și ducă la grădiniță copiii.

„Îi atrag atenția viceprimarului Niculae, că dânsul butonează în perioada asta, să îi anunțe pe locatarii riverani cu privire la începerea unor lucrări, pentru că azi dimineață am primit telefoane în acest sens când au vrut oamenii să plece la serviciu din blocurile de pe Ecaterina Teodoroiu. Nu au putut să iasă din parcare pentru că era unsă strada cu negreală. Trimiteți poliția comunitară să pună anunțuri la scara blocului ca oamenii să știe la ce oră încep lucrările și să poată să își ia măsurile de precauție. Oamenii pleacă dimineața la serviciu, duc copiii la grădiniță. Este o bătaie de joc în formă continuată.”, explică Ioan Turc.

Întreaga declarație a președintelui PNL BN poate fi urmărită în materialul video de mai jos:

[arve url=”https://youtu.be/i0NVLReYl-s” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...