8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

VIDEO – Ioan Turc: Și PSD știe că avem cel mai bun candidat, dar nu pot să recunoască!

Ioan Turc, președintele PNL BN, a promis ieri, în fața Președintelui, că liberalii îi vor bate pe PSD-iști „foarte, foarte rău”, în al doile tur de scrutin. „Și PSD știe că avem cel mai bun candidat, dar nu pot să recunoască!”, a declarat acesta.

Zi istorică ieri, la Bistrița, cu ocazia vizitei președintelui României în exercițiu, Klaus Iohannis.

În Sala Polivalentă s-au adunat sute de oameni dornici să-l vadă și să-l audă. Pe lângă președinte, au luat cuvântul mai mulți reprezentanți ai PNL, printre care și președintele filialei Bistrița Năsăud, Ioan Turc.

Acesta și-a început discursul cu o promisiune.

„Anul acesta am bătut PSD de două ori. Prima dată rău, la europarlamentare, a doua oară și mai rău, la primul tur al alegerilor prezidențiale și a treia oară îi vom bate foarte foarte rău, la al doilea tur al prezidențialelor”, a promis Ioan Turc.

Apoi, acesta a ținut să sublinieze faptul că PSD are motive să se „teamă”.

„Noi știm că avem cel mai bun candidat. Și PSD știe că avem cel mai bun candidat, dar nu pot să recunoască, din motive pur electorale. Domnul Președinte Klaus Iohannis este un om de construcție. În calitate de primar al Sibiului a făcut în așa fel încât Sibiul a fost primul oraș care a ieșit din cenușiul comunismului. Este un luptător! Când PSD a pus tunurile pe România, Klaus Iohannis a coborât în stradă, lângă români, și a dat o ripostă PSD-ului. Domn’ Președinte, v-ați străduit să coabitați cu trei guverne eșuate. În mod constituțional ați făcut un demers reușit, prin care PSD a fost înlăturat de la Guvernare”. au fost doar câteva din lucrurile menționate de liderul liberal.

Ioan Turc s-a arătat încrezător în reușita Președintelui, fiind sigur că va câștiga turul II al alegerilor.

„Primul dumneavoastră mandat a fost un mandat de rezistență. Al doilea dumneavoastră mandat, suntem convinși, va fi un mandat de construcție, în care alături de PNL și celelalte forțe politice ce vor accede în Parlament după alegeri, vom construi România normală împreună!”, a spus liderul PNL BN.

Acesta și-a încheiat discursul tot cu o promisiune. O promisiune ce ține de alegerile locale ce vor avea loc în vara anului viitor.

„Trăim într-un județ cu un potențial material și uman extraordinar. Dar din nefericire, suntem pe ultimul loc la venitul net din România. Acest lucru nu mai poate fi tolerat! Acest lucru se întâmplă din cauza modului în care PSD a administrat acest județ. (…) Domnule Președinte, țin mult să știți, colegii mei sunt oameni dîrji,  ei nu-și lasă țara la greu. Primarii, aleșii locali, șefii de instituții, simpatizanții PNL, vor da o lovitură PSD-ului în al doilea tur al alegerilor prezidențiale de vor ține minte. Anul viitor, cu cel mai puternic PSD din Ardeal, îi vom trimite să se reformeze în liniște! Este promisiunea noastră și suntem oameni ce ne ținem de cuvânt!”, a conchis Ioan Turc, liderul PNL BN.

Întregul său discurs îl puteți urmări AICI:

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=rdc9i_euOck&feature=youtu.be” /]

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.