1.1 C
Bistrița
vineri, aprilie 19, 2024

VIDEO – Klaus Iohannis: PNL BN, ați câștigat bronzul! Vreau să câștigați atâtea primării încât sediul să vă fie neîncăpător!

În cadrul întâlnirii de la Sala Polivalentă, mai mulți reprezentanți ai PNL au luat cuvântul. Cu toții au felicitat filiala PNL BN și bistrițenii. „Ați câștigat medalia de bronz. Sunteți în pole position pentru Primăria Bistrița. Vă doresc să câștigați atâtea primării la alegerile locale în așa fel încât sediul să fie neîncăpător când se întâlnesc toți primarii liberali”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a fost așteptat la Sala Polivalentă de sute de bistrițeni. Pe rând, reprezentanți ai PNL au luat cuvântul. Aceștia au felicitat electoratul și lucrul bun pe care PNL îl face la nivelul județului nostru.

A fost felicitat primarul din Sîngeorz Băi, care a reușit să câștige primăria orașului stațiune, după ce ani buni a fost sub stăpânirea PSD. La fel a fost felicitat și Sorin Hognogi, primarul comunei Spermezeu.

Mai jos, o parte din declarațiile secretarului general al PNL, Robert Sighiartău, liderului PNL BN, Ioan Turc, senatorului și fostului președinte al PNL, Alina Gorghiu și europarlamentarului Rareș Bogdan:

[arve url=”https://youtu.be/F_xl-VtApJQ” /]

Președintele Klaus Iohannis a felicitat și el Bistrița și filiala PNL BN, pentru bronzul luat la ultimele două alegeri organizate.

Nu ați bătut PSD de două ori, ci de trei ori și urmează și a patra, și a cincea, a șasea. Ați câștigat alegerile europarlamentare, locul 3 pe țară, medalie de bronz, dar ați contribuit semnificativ și la câștigarea referendumului. Acum ați câștigat pentru mine și pentru voi primul tur, din nou locul 3 pe țară. Acest loc este o încurajare pentru a ajunge pe 2 și, cum se spune, la mai mare. Mult succes! Sunteți printre campionii acestui an, vă rog să rămâneți conectați. Turul 2 trebuie câștigat, dar nu oricum, ci cu o majoritate covârșitoare, care să arate PSD foarte clar unde îi este locul, în opoziție”, a declarat Președintele României.

Acesta a amintit și de momentul din 10 august 2018, când „PSD a vrut să îngenuncheze poporul român prin forță. Mare prostie!”

Schimbarea se petrece! A început în 26 mai, cu voi pe locul 3, și aici locul 3 este extrem de onorant, schimbarea va continua în 24 noiembrie, apoi la alegerile locale unde înțeleg că sunteți în pole position pentru Primăria Bistrița. Mulți primari din Bistrița-Năsăud au demonstrat cum se câștigă alegerile și cum se gestionează treburile publice atunci când în fruntea comunității ajung oameni harnici, dedicați. Vă doresc ca în viitorul apropiat să fie prea mică încăperea de la partid pentru toți primarii din Bistrița-Năsăud când vin eu în vizită”, a încurajat Klaus Iohannis.

Întreaga sa declarație de la Sala Polivalentă o puteți vedea în video de mai jos:

[arve url=”https://youtu.be/6I12bDZ6YaE” /]

Declarațiile integrale ale reprezentanților PNL le puteți urmări aici:

[arve url=”https://www.facebook.com/bistriteanul.ro/videos/2752891821430216/” /]

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.