4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

VIDEO: La mulţi ani, Casa EMA! Cinci bistriţeni s-au ales cu abonamente gratuite

Invitat ieri seară, la Bistriteanul.ro, administratorul Casa EMA a povestit bistriţenilor o mulţime de detalii despre tot ce înseamnă investiţia în cel mai complex centru SPA din Bistrița, care oferă de 8 ani de zile bistriţenilor o atractivă gamă de servicii, având drept motto „Relaxant. Activ. Sănătos”.

La Casa EMA bistriţenii s-au bucurat de-a lungul celor 8 ani de piscina semi-olimpică pentru înot, dar şi de relaxare și lecții de înot cu antrenor.

La acestea se adaugă jacuzzi, saună, sali de fitness și aerobic, cosmetică, singura salină din oraș, un cabinet psihologic, tratamente corporale și masaje (asigurate de www.kaulaspa.ro), dar și o cafenea. Toate sunt la dispoziția bistriţenilor pasionaţi de mişcare 363 de zile pe an.

Școala de ÎNOT Casa EMA activează tot aici cu cei mai faini antrenori din Bistrița, sub supravegherea cărora își desfășoara activitatea și secția de înot a Clubulul Sportiv Casa EMA

Mulțumim pentru colaborarea îndelungată care nu se va opri prea curând. Mulțumim tuturor celor care ne-au spus ce înseamnă Casa EMA pentru ei!”, a transmis Mihai Oprea, administratorul Casa EMA.

Pentru a transmite întreaga recunoștință clienţilor fideli, cei de la Casa EMA au decis să ofere cadou 5 abonamente unor persoane care i-au impresionat prin comentariile încurajatoare.

Fericiţii câştigători ai abonamentelor la piscină sunt Nagy Andreea, Alexandra Dunca și Pop Alexandra.

Alte două abonamente gratuite la fitness au primit Ika Moldovan și Sandu Dorina Mănășturean.

Câştigătorii sunt așteptaţi la recepția Casei EMA, pentru a intra în posesia abonamentelor şi pentru a se bucura din plin de mişcare şi relaxare!

La mulţi ani Casa EMA…!

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F740065346464662%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.