18 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

VIDEO: Liber la furat! Vânzătoare de la Atlantis, înșelată de patru persoane venite cu o mașină de Galați

Magazinele Atlantis sunt din nou în  atenția infractorilor! Zilele trecute, patru persoane venite cu o mașină cu numere de Galați, au produs o pagubă însemnată. Patronii cer ajutorul vostru:

Nici în vreme de pandemie, infracțiunile nu se opresc.

Din nefericire, zilele trecute, magazinele Atlantis au fost din nou ținta infractorilor.

Mai exact, miercuri, o mașină cu numere de Galați a oprit în fața magazinului. Patru persoane au mers la cumpărături, dar la casă, au reușit să o năucească pe vânzătoare.

„13 mai 2020. Fiecare e pe cont propriu. E liber la furat. Noi o pățim din nou, se pare că nu ratăm nimic lunile astea. Fiecare o face cum știe, cum a învățat pe alte meleaguri. Doar nu s-au întors degeaba. Două escroace cu doi escroci, veniți cu un BMW, cu număr de Galați, au reușit să o înșele pe angajata noastră cu o sumă importantă de bani, bineînțeles abuzând de naivitatea și neatenția ei. Metoda de operare e identică la ambele individe și este bine executată”, a scris Rodica Dobranis pe pagina ei de Facebook.

Au apelat la poliție, dar speră ca prin ajutorul vostru să dea mai repede de infractori.

„Am sunat la poliție, dar am fost redirecționați să facem o plângere online. Vom primi o soluție într-o săptămână. Până atunci, dacă reușiți să-i identificați sau dacă-i vedeți prin oraș, poate ne dați o mână de ajutor să-i prindem. Nu de alta, dar mai au ceva timp de acțiune. Măștile îi avantajează enorm”, a mai scris patroana magazinelor Atlantis.

Imaginile video cu mașina și momentul înșelăciunii, AICI:

[arve url=”https://youtu.be/7-PuURtPzW8″ /]

Despre celelalte dăți când magazinele Atlantis au fost ținta infractorilor, puteți reciti AICI:

Antreprenoare din Bistrița, după ce magazinele i-au fost prădate zi de zi timp de două săptămâni: „Cum naiba să ne resetăm ca nație?”

„Nenorocitul ce putea lua o viață hoinărește nestingherit pe străzi” – Ce spune șefa vânzătoarei atacate cu cuțitul

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: