-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

VIDEO: Micile balerine de la Școala „Ovidiu Danci” – cuceritoare, la Românii au talent!

Zeci de balerine de la Școala de balet „Ovidiu Danci” au prezentat un moment coregrafic cuceritor, astă-seară, la emisiunea „Românii au talent!” „O sincronizare perfectă și un spectacol așa cum rar vezi”, au fost descrise micuțele balerine, pe pagina de socializare a emisiunii.

Cele 24 de balerine în devenire, cu vârste între 6 și 12 ani, eleve la Școala de balet „Ovidiu Danci” i-au impresionat, astă-seară, pe jurații de la Românii au Talent. „Sunteți superbe, mă bucur să aud că vreți să deveniți balerine!”, a remarcat Andra, admirativ.

Fantastică intrare…!”, a comentat coregraful Mihai Petre, referindu-se la Alex, un băiețel care a completat tabloul din Lacul lebedelor.

Alex l-a reprezentat pe prințul Sigfried din celebrul balet compus de Ceaikovski. Băiețelul a fost cireașa de pe tortul întregului mini-spectacol. Plin de umor și inocență, Alex a recunoscut că nu visează să devină balerin, ci constructor.

Sunteți foarte drăguți. Sunteți la început și vă sfătuiesc să continuați, mai ales dacă vă place. Dar pentru momentul din această seară, răspunsul este NU!”, a replicat Mihai Petre.

Ceilalți jurați, însă – Andra, Andi Moisescu și Florin Călinescu – i-au recompensat cu un Da. Astfel încât balerinele de la Școala Ovidiu Danci s-au calificat în etapa următoare a emisiunii concurs. 

Pregătirea momentului coregrafic se datorează profesorilor coregrafi de la Școala de balet „Ovidiu Danci”: Silvia Barițchi Gradea, Laura Boldor, Karina Gălan, Timeea Zadic și Crina Cătinean. 

Întregul moment coregrafic al copiilor din Bistrița poate fi urmărit AICI.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fromaniiautalent%2Fvideos%2F708672409888057%2F&show_text=0&width=476″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: