16.2 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

VIDEO- Momentul IMPACTULUI la accidentul de pe Republicii

Un accident rutier a avut loc azi pe Bulevardul Republicii. Doi tineri au fost spulberați, pe o trecere de pietoni. Pe redacția Bistrițeanul.ro au sosit imagini cu momentul impactului, trimise de un mureșean.

În această după masă, un accident rutier a avut loc pe Bulevardul Republicii. Doi tineri au fost spulberați pe trecerea de pietoni.

Unul a ajuns în stare gravă la spital, celălalt cu răni mai ușoare.

Mai multe despre accident puteți reciti AICI:

FOTO/VIDEO: GRAV accident pe un bulevard din Bistrița. Doi tineri spulberați de mașină

Pe adresa redacției a sosit un video cu momentul impactului. ATENȚIE, imagini ce vă pot afecta emoțional:

[arve url=”https://youtu.be/DUbL2O_dbkM” /]

Am realizat filmarea cu o cameră auto și recomand tuturor să dețină așa ceva în dotarea vehiculelor lor! Sunt extrem de utile în caz de incidente! Practic se poate observa că cei doi tineri sunt nevinovați! Poliția rutieră are cazul rezolvat! Autoturismul care a săvârșit accidentul nu circula cu viteză!” ne-a transmis Daniel Chesa, din comuna Corunca , județul Mureș.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!