22.5 C
Bistrița
joi, iunie 8, 2023

VIDEO- Momentul IMPACTULUI la accidentul de pe Republicii

Un accident rutier a avut loc azi pe Bulevardul Republicii. Doi tineri au fost spulberați, pe o trecere de pietoni. Pe redacția Bistrițeanul.ro au sosit imagini cu momentul impactului, trimise de un mureșean.

În această după masă, un accident rutier a avut loc pe Bulevardul Republicii. Doi tineri au fost spulberați pe trecerea de pietoni.

Unul a ajuns în stare gravă la spital, celălalt cu răni mai ușoare.

Mai multe despre accident puteți reciti AICI:

FOTO/VIDEO: GRAV accident pe un bulevard din Bistrița. Doi tineri spulberați de mașină

Pe adresa redacției a sosit un video cu momentul impactului. ATENȚIE, imagini ce vă pot afecta emoțional:

[arve url=”https://youtu.be/DUbL2O_dbkM” /]

Am realizat filmarea cu o cameră auto și recomand tuturor să dețină așa ceva în dotarea vehiculelor lor! Sunt extrem de utile în caz de incidente! Practic se poate observa că cei doi tineri sunt nevinovați! Poliția rutieră are cazul rezolvat! Autoturismul care a săvârșit accidentul nu circula cu viteză!” ne-a transmis Daniel Chesa, din comuna Corunca , județul Mureș.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...