4.4 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

VIDEO – Noaptea Regilor, de astăzi la cinema Dacia

La cinema Dacia vă puteți delecta în acest weekend cu unul ditnre cele mai bine primite filme ale anului trecut: Noaptea Regilor – o dramă fantastică despre povestea care îți poate salva viața… Sau dimpotrivă.

La cinema Dacia aveți ocazia să vizionați în aceste zile unul dintre cele mai bine primite filme ale anului trecut. Noaptea Regilor spune povestea unui tânăr trimis în La Maca, o închisoare din mijlocul pădurilor din Coasta de Fildeş. Închisoarea este condusă de condamnaţi. Tot ei au impus aici o tradiţie sumbră: la fiecare lună roşie, un povestaş este ales dintre deţinuţi pentru a spune o poveste.

Ales de liderul închisorii, tânărul află curând ce soartă dramatică îl aşteaptă. Începe să spună legenda nelegiuitului Rege Zama şi este gata de orice pentru a face ca povestea să ţină până în zori…

Iată ce alte filme puteți savura în zilele următoare, la Centrul Cultural Dacia:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: