1.2 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

VIDEO. Paul Știr: „Rusaliile au însemnat întotdeauna ceva atât de special pentru comuna Căianu Mic!”

„Prieteni dragi, ne aflăm în cadrul unei sărbători atât de importante, Sărbătoarea Rusaliilor când cu toții sărbătorim pogorârea Duhului Sfânt. Întotdeauna Rusaliile au însemnat ceva atât de special pentru comuna Căianu Mic.

Anul acesta este un an deosebit – un an în care fiecare dintre noi traversăm o perioadă nu tocmai simplă, o perioadă complicată cu probleme, cu greutăți. Dar eu cred că vom trece cu bine peste toate aceste lucruri.

Vă doresc fiecăruia multă sănătate, multă putere de muncă. Să fiți fericiți și să aveți bucurie și pace în sufletele dumneavoastră, să petreceți frumos în casele dumneavoastră fiecare.

Și cred că – așa cum am fost întotdeauna – comuna Căianu Mic va rămâne o comunitate unită, o comunitate puternică, o comunitate care va reuși întotdeauna să își ducă la bun sfârșit tot ceea ce își propune. Bunul

Dumnezeu să ne binecuvinteze pe fiecare în parte…”

Paul Știr

Primarul comunei Căianu Mic

[arve url=”https://youtu.be/UBwf8AKHlfw” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.