22.4 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

VIDEO: Pe Țibleș, Raiul pe Pământ: Ursul și lupul se joacă-mpreună!

Iubitorii de natură, care s-au plimbat prin Munții Țibleșului, vineri, au avut parte de un moment… unic! Un urs și un lup se jucau împreună, la marginea pădurii. Semn că prietenia nu ține cont de diferențe, iar Țibleșul e Raiul pe Pământ. Cel puțin pentru animale!

Uneori se întâmplă ca natura să te răsplătească cu momente unice. Cei care iubesc ieșirile, în special prin munți, au avut parte de un spectacol extraordinar.

Vineri, pe Munții Țibleșului, s-a demonstrat că prietenia nu ține cont de diferențe. Și că, cel puțin pentru animale, Țibleșul e Raiul pe Pământ.

„Imagini rare, surprinse vineri, în munții Țibleșului: un lup se joacă cu un urs. Moș Martin asistă imperturbabil la hârjoană, însă, din câte se vede, el rămâne precaut față de «coleg». Foarte fain este că, la sfârșitul filmulețului, cele două părți se așează față în față pentru a se privi admirativ”, a scris Radu Sîrbu la descrierea video-ului.

Momentul inedit îl puteți vedea și voi, AICI:

[arve url=”https://www.facebook.com/100013157022773/videos/667916313656930/” maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.8″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști, IMP România are nevoie de un șef de linie priceput

BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști, asistent manager & marketing și însoțitor de grup charter Grecia / Bulgaria. IMP România are nevoie de un șef de linie priceput. Oferta completă, mai jos: 

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...