18.4 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

VIDEO – Peste 700 de noi locuri de parcare în Bistrița! UNDE vor fi făcute:

Municipalitatea va demara lucrările pentru realizarea a peste 700 de locuri noi de parcare. Acestea vor fi ”cuprinse” în șase zone, parcările fiind etajate.

Ioan Turc a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că anul acesta vor fi demarate lucrările pentru realizarea de noi parcări.

Vom face undeva la 700, 700 și de parcări, în urma acestor proiecte. Țin să menționez că lucrările vor începe anul acesta” a declarat primarul Bistriței.

Parcările vor fi etajate. Din cele șase care se vor realiza, trei au nevoie de PUZ.

Avem, în portofoliu, în acest moment, șase parcări etajate, trei dintre ele cu autorizare directă, adică fără Planul de Urbanism Zonal. Ele sunt în etapă de studiu de fezabilitate. Mă refer la parcările care vor fi construite pe străzile:

 • Vasile Lupu
 • Ion Minulescu
 • Năsăudului.

Ulterior, vom demara procedura pentru realizarea de proiect tehnic cu execuție, pentru a grăbi lucrurile cât se poate de mult.

Pentru alte trei locații:

 • strada Crinilor
 • Aleea Clopoțeilor
 • strada Carpați, din motive tehnice, realizăm PUZ-uri” a declarat Ioan Turc.

 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

 1. Deja ne-am obisnuit cu expresiile care incep cu cuvantul „VOM”. Pe scurt inseamna… vorba multa si zero fapte.
  Parcarile astea o sa fie facute exact cum au fost dezafectate centralele termice pentru a crea mai multe locuri de parcare.

  Citat al domnului primar in 2021:
  „Până la finalul anului vom amenaja undeva la 400 de locuri de parcare, iar începând de anul viitor vom veni cu un program de amenajare a locurilor de parcare”.

  Oare unde sunt cele 400 de locuri de parcare? In stirea de mai jos am inteles ca primele 100 de locuri s-au dau in folosinta in luna Decembrie a anului 2021 dar mai ramane o diferenta de 300…

  https://www.bistriteanul.ro/ioan-turc-pana-la-finalul-anului-vom-amenaja-400-de-locuri-de-parcare/

  Boschetarii orasului inca depoziteaza sticle goale de prenadez in centralele termice dezafectate care sunt niste focare de infectie si in loc sa fie demolate pentru a crea noi locuri de parcare (mai visa domnul primar si la statii electrice pentru incarcarea autovehiculelor in aceste locuri), visam la parcari etajate.

  Tot in stirea de mai jos e mentionat ca aceste parcari la sol se finalizeaza repede si nu sunt costisitoare. Daca e asa… de ce nu se duc aceste proiecte la bun sfarsit?

  https://www.bistriteanul.ro/statii-de-incarcare-pentru-masinile-electrice-in-parcarile-facute-in-locul-punctelor-termice/

  Propun sa nu ne mai imbatam cu apa rece, sa trecem pentru inceput la proiecte simple si utile care aduc un beneficiu municipalitatii, sa fie realizare si in cazul in care tot nu o sa fie suficiente locuri de parcare sa ne gandim la parcari etajate.

  • Ba lasă să-l „distrugă !
   Ăla nu e loc de joaca pentru copii, e , de vreo 3 ani, loc de plimbat câini isterici care latră disperați cu orele. Și loc de bârfă a mămicilor care lasă în urma lor mormane de chiștoace și alte feluri de gunoaie. Educație….
   Mai bine parcare decât circul ăsta penibil în „buricul” orașului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...